Biletul zilei 02.05.2021 tenis Madrid

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 02.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de 1000 de puncte de la Madrid, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pedro Martinez Portero – Tommy Paul

Spaniolul Portero, 24 de ani, locul 100 ATP, a primit un wild card la acest turneu de 1000 de puncte. Pedro vine dupa un turneu reusit la Estoril, unde a trecut de calificari si l-a invins, foarte clar, pe tabloul principal, pe cazacul Bublik, locul 42 ATP. Apoi, a pierdut la britanicul Norrie, locul 58 ATP, in trei seturi foarte disputate. Portero are patru victorii si patru infrangeri pe zgura in acest sezon.

Americanul Tommy Paul nu este un fan al suprafetelor lente. A jucat trei meciuri pe zgura in acest sezon, nici acelea complete. La turneul de la Monte Carlo, chiar Martinez Portero s-a retras, accidentat, in meciul pe care il disputa cu Paul. Au mai fost doua meciuri pierdute pentru Paul, unul in fata lui Hanfmann, iar altul in fata lui Bautista- Agut, la Monte Carlo.

Ii dau credit in plus spaniolului aici, el este zgusistul sadea in acest meci.

Pont Daniel Evans – Jeremy Chardy

Britanicul Daniel Evans a facut un sezon foarte bun pe zgura. El are patru victorii si trei infrangeri in anul 2021 pe acest tip de suprafata. La Monte Carlo a reusit victoria carierei, trecand de Novak Djokovic si avansand pana in semifinale, unde a pierdut la Tsitsipas. La turneul de la Barcelona, saptamana trecuta, a pierdut la francezul Moutet.

Francezul Jeremy Chardy are 34 de ani, dar joaca in continuare bine, a rămas în preajma locului 50 ATP. Sezonul sau pe zgura este decent, cu trei victorii si trei infrangeri. Ultimul sau meci a fost saptamana trecuta, pe zgura de la Estoril, unde a pierdut clar, in doua seturi, la ibericul Davidovich Fokina. Inainte, Jeremy il invinsese insa pe Jaume Munar, un alt spaniol, zgurist nativ. 

Evans este favorit, dar Chardy a jucat solid pe zgura si cred ca va fi o nuca greu de spart in acest meci.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 6
Calcul:
+267 RON
ROI:
17.8 %
Pariuri:
544 / 35 / 560
Calcul:
-4 708 RON
ROI:
-4.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
9 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1140
544 / 35 / 560
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pedro Martinez - Tommy Paul, Martinez +2,5 games, Evans - Chardy, Chardy +4,5 games handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde