Biletul zilei 01.04.2021 tenis Miami

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 01.04.2021 este alcatuit din doua meciuri din sferturile de finala ale turneului de 1000 de puncte de la Miami, pe suprafata hard outdoor.

Am profitat din nou de cotele tentante si de liniile generoase de la pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Hubert Hurkacz – Stefanos Tsitsipas

Polonezul Hurkacz a facut un turneu urias aici. El a trecut de Denis Kudla, Denis Shapovalov si Milos Raonic pana acum. In ciuda deplasarii laterale aparent greoaie, el se bazeaza pe un serviciu excelent. Hubert a servit in total 28 de asi si a avut, in fiecare meci jucat, procente de peste 80% la punctele reusite cu primul serviciu.

Grecul Tsitsipas a trecut de Damir Dzumhur, Kei Nisikori si Lorenzo Sonego pana acum. Singurul set pierdut a fost in fata japonezului Nishikori. Stefanos a servit 21 de asi in total si a avut un procent de reusita al punctelor pe primul serviciu de minim 76%. Tsitsipas a pierdut o singura data pe propriul serviciu in cele trei meciuri disputate.

Hurkacz se bazeaza pe serviciu, cred ca isi va vinde scump pielea aici.

Pont Andrey Rublev – Sebastian Korda

Rusul Rublev pare a fi in mare forma si eu il vad ca un mare favorit la castigarea trofeului. Rublev a defilat pana acum in turneu, obtinand trei victorii in cate doua seturi, la Tenys Sandgren, Marton Fucsovics si Marin Cilic. El si-a pierdut serviciul doar de doua ori pana acum, in meciul cu Cilic si a servit in total zece asi.

Americanul Korda, 20 de ani, a dat o mare lovitura aici, ajungand in sferturi de finala la prima participare la un turneu din seria Masters. El a trecut de Radu Albot, Fabio Fognini, Aslan Karatsev si Diego Schwartzman pana acum, ceea ce e o mare performanta pentru un jucator de pe locul 92 ATP. Korda a trecut de Scwartzman, numarul 9 ATP, in trei seturi, reusind sa serveasca opt asi sis a castige de patru ori pe serviciul adversarului.

Cred ca Rublev se va impune aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+288 RON
ROI:
18.0 %
Pariuri:
536 / 35 / 554
Calcul:
-4 933 RON
ROI:
-4.4 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1126
536 / 35 / 554
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Hurkacz - Tsitsipas, Hurkacz +4,5 games, handicap asiatic; Rublev – Korda, Rublev -2,5 ghemuri, handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde