Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul meu de duminica: Cota finala 5

0

Se intra in linie dreapta cu pregatirea, asa ca am ales patru meciuri, dintre care, doua includ echipe care se pregatesc de startul sezonului

Se intra in linie dreapta, iar echipele din campionatele puternice pun osul serios la treaba pentru a rula tot lotul pe care il au la dispozitie. Astfel, am decis sa ofer biletul meu duminica, pe care am sa mizez, el fiind alcatuit din patru evenimente, toate cu pariuripe goluri, din partidele de pregatire.

Genk - Lokomotiva Zagreb: Cote la pariuri si predictii pariuri

Belgienii de la Genk tocmai au devenit principala atractie a presei din Romania, asta dupa ce recent l-a transferat pe Ianis Hagi. Tanarul mijlocul al nationalei Romaniei a mers in Belgia pentru aproximativ noua milioane de euro, aici fiind incluse si bonusuri. Clubul este pregatit sa joace un nou meci amical in compania unei echipei mai slabe. Lokomotiva Zagreb a jucat in urma cu cateva zile si cu Club Brugge, scorul acelui duel a fost 1-1. Totusi, Genk a facut senzatie in amicale, a dat 31 de goluri in decurs de patru jocuri.

SC Schwaz - Dynamo Kiev: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Vicecampioana Ucrainei se pregateste si ea sa inceapa campionatul si o face de aceasta data in fata unei formatii necunoscute, SC Schwaz. De altfel, este o echipa in fata careia FC Botosani s-a impus cu 4-0. Exista clar o diferenta de valoare intre aceste echipe, deci ma astept sa vad cum Dynamo Kiev face din nou scor, asa cum s-a intamplat si in urma cu o saptamana, cand in fata ei a stat tot o echipa de amatori din Austria, FC Zirl, de care a trecut cu 5-0


In afara de aceste doua meciuri ale unor echipe bune ale campiontelor din care provin, am mai mizat pe doua meciuri. Este vorba despre inalnirea dintre echipele de under 19 ale lui Schalke si St. Pauli, cat si despre jocul dintre Magdeburg si Rotherham.

5d2a2517258dd_1563043095.jpg

Alegerile mele pentru biletul duminical sunt urmatoarele:

  • Genk - Lokomotiva Zagreb: peste 2.5 goluri
  • Schwaz - Dynamo Kiev: peste 3,5 goluri
  • U19/Schalke 04 - St. Pauli: peste 2.5 goluri
  • Magdeburg - Rotherbam: peste 2.5 goluri

 

Bonus500 RON
Pariaza
4.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pronosticurile in articol