Biletul meu de Champions League: Cota totala 2.83

Biletul Champions League contine trei evenimentedin mansa secunda a turului II preliminar al Champions League

Asa cum era de asteptat, sunt echipe care vin motivate sa castige meciurile din cupele europene si altele care se multumesc cu putin. Pentru biletul meu destinat meciurilor din Champions League am ales trei evenimente importante, care implica echipe dornice sa confirme.

Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Clujenii au jucat bine in tur si avantajul de un gol pe care l-au luat ma astept sa fie decisiv in dubla cu Maccabi Tel Aviv. Campioana Romaniei s-a aparat bine, fara sa ofere posibilitatea adversarului sa se apropie de poarta lui Arlauskis. Mai mult, CFR Cluj are meciuri mai multe in picioare, sezon competitional din Romania ajungand deja la trei runde, timp in care echipa s-a descurcat acceptabil. Chiar la sfarsitul saptamanii a trecut cu 1-0 de Dinamo Bucuresti, desi formula de joc trimisa in teren de Dan Petrescu nu a fost tocmai cea “de baza”.

Qarabag - Dundalk: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Dupa 1-1 in tur, Dundalk trebuie sa faca ceva pentru a inscrie cel putin un gol. Mi-a lasat impresia ca in tur e incapabila sa controleze jocul, iar golul inscris de ea a venit dupa ce azerii au deschis scorul si au controlat partida. Personal, ma astept ca Qarabag sa o tina departe de poarta pe Dundalk, chiar as lua in considerare si un 0-0, sau oricare alt rezultat care sa le asigure azerilor calificarea.

Valletta - Ferencvaros: Cote la pariuri si predictii pariuri

Diferenta s-a facut in tur, cand Ferencvaros a reusit sa castige cu 3-1. Totusi, pariul meu in privinta acestui joc se leaga tocmai de acel gol reusit de campioana Maltei. Neavand de ce sa se apere, nu vad de ce Valletta nu ar juca suficient de deschis pentru a permite ungurilor sa o taxeze de fiecare data cand au ocazia. Ferencvaros nu merge ca in vacanta, ci vine sa confirme avantajul din tur, iar la final sa obtina un nou succes la scor.

Pronosticurile @ biletul meu Champions League:

  • Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj: oaspetii se califica, cota 1.36
  • Qarabag - Dundalk: gazdele se califica, cota 1.30
  • Valletta - Ferencvaros: peste 2.5 goluri, cota 1.60

5d3e6b98c3671_1564371864.jpg


Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 14
Calcul:
+41 RON
ROI:
1.1 %
Pariuri:
2739 / 57 / 1707
Calcul:
-12 818 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 36
22 / 0 / 14
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4503
2739 / 57 / 1707
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Meciurile sunt in descriere

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
2
IulianGGMU
Tipster
0
Remediem imediat!
Acest bilet de ce este blocat? Care este cauza de nu se poate vota? Mai este destul timp pana incem meciurile.
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde