Bilet pariuri Roland Garros cota 3 — 30.05.2022

Astazi vom afla tabloul complet al sferturilor de finala la simplu atat la masculin, cat si la feminin. Printre aceste meciuri se numara si cel al Irinei Begu cu Pegula. Nu voi alege insa acel meci pe biletul zilei, ci alte doua: unul de pe tabloul masculin si unul de pe cel feminin. Sa spunem ca toate meciurile de la Roland Garros pot fi vizionate in transmisiune directa la cateva case de pariuri online de top.

Pont Kasatkina - Giorgi

Inaintea acestui turneu, diferenta dintre cele doua in clasamentul WTA era de 10 pozitii, Kasatkina aflandu-se pe 20, iar Giorgi pe 30. Kasatkina a ajuns pana aici fara sa intalneasca un cap de serie. Mai mult, in primele doua tururi adversare erau jucatoare din afara top 150. In runda a treia, Kasatkina o invingea in minimum de seturi pe Shelby Rogers (50), scor 6-3; 6-2.  Kasatkina o intalnea pe Giorgi acum doi ani, chiar inainte de izbucnirea pandemiei, pe hardul de la Lyon. Atunci rusoaica se impunea cu 2-1.

Giorgi impresiona placut in runda a treia, cand o invingea pe Sabalenka, dupa ce numarul 7 mondial castiga primul set. Giorgi se impunea insa in urmatoarele, pierzand un singur game.

In primul tur o invingea pe chinezoaica Zhang (41), dupa ce pierdea primul set. Le castiga insa pe urmatoarele doua cu un dublu 6-2. In runda secunda Giorgi trecea de Putintseva (37) in minimum de seturi. De punctat ca in cele 3 partide jucatoarea din Italia comitea nu mai putin de 23 duble greseli. Daca va fi mai atenta la acest capitol acum, Giorgi are sanse bune de a trece in sferturi.

Pronostic: Giorgi castiga

Pont Rune - Tsitsipas

In primul tur de la Roland Garros, danezul Rune, clasat pe 40, il elimina in minimum de seturi pe canadianul Shapovalov (15), jucator care venea dupa doua infrangeri. In turul secund trecea de elvetianul Laaksonen (96), iar in al treilea de francezul Gaston (74). In niciuna dintre cele 3 partide Rune nu pierdea vreun set. Rune castiga doua turnee pe zgura in acest an: un challenger si turneul ATP de la Munchen, unde il elimina pe traseu pe Alexander Zverev.

De cealalta parte, Tsitsipas avea emotii neasteptate in primele doua tururi. In primul trecea in 5 seturi de Musetti. Asta dupa ce italianul de pe locul 66 mondial conducea cu 2-0 la seturi.

In turul secund grecul il elimina in 4 seturi pe cehul Kolar (134). Tsitsipas castiga primul set cu 6-3, urmatoarele trei hotarandu-se la tie-break. In runda a treia grecul si-a revenit insa, invingandu-l in minimum de seturi pe suedezul Ymer (95), pierzand doar 5 gameuri. Nu cred ca grecul va avea emotii prea mari in aceasta partida. Danezul Rune a avut un ultim an de vis, e adevarat, insa se afla la doar al treilea sau Grand Slam, pana acum nereusind sa treaca de primul tur. Nu este exclus ca danezul sa fie tradat de emotii aici si sa nu evolueze la capacitate maxima.

Pronostic: Tsitsipas castiga

Are o experienta de peste 10 ani la pariuri sportive si este specializat in ligile de top Europene.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 7
Calcul:
-512 RON
ROI:
-64.0 %
Pariuri:
22 / 0 / 37
Calcul:
+457 RON
ROI:
+7.7 %
Radu

Are o experienta de peste 10 ani la pariuri sportive si este specializat in ligile de top Europene.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 8
1 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.6 %
Pariuri: 59
22 / 0 / 37
Calcul
ROI: +7.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Kasatkina - Giorgi: 2| Rune - Tsitsipas: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii