Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Bilbao – Cadiz: ponturi La Liga

Expertul Legalbet, Cristian Mihala, vă oferă predicția sa pentru partida Bilbao - Cadiz, din etapa a 4-a a La Liga.

Bilbao a început sezonul cu o victorie și un eșec, ambele partide disputate fiind în deplasare. Ca atare, bascii vor dori să facă o reprezentație bună în primul meci de pe San Mames, chiar dacă în tribune nu se vor afla vulcanicii susținători ai echipei.

Bilbao: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

În sezoanele precedente, Bilbao își făcuse un renume din formație care evoluează excelent pe teren propriu. În stagiunea trecută lucrurile s-au schimbat, dar Gaizka Garitano, tehnicianul bascilor, are încredere că va reveni la "tradiția" ultimilor ani, odată cu sezonul 2020-2021.

Formația nu a făcut achiziții pe bani în perioada de mercato, preferând să promoveze tineri de la echipa a doua, dar nici nu a pierdut vreun jucător important. Stafful tehnic are încredere în grupul de jucători existent, iar acest lucru pare cartea câștigătoare: Bilbao a făcut un meci foarte bun la Eibar, unde Unai Lopez a reușit o dublă.

Ca atare, e de așteptat ca împotriva lui Cadiz să nu fie operate schimbări în primul "11", excepție Yerai, care s-a accidentat. Lângă Inigo Martinez va juca astfel, în centrul liniei defensive, Unai Nunez.

În confruntarea contra lui Cadiz, de joi, nu ar trebui să ne așteptăm la foarte multe goluri, totuși. Au fost sub 2,5 reușite în 10 din ultimele 12 partide jucate de Bilbao pe teren propriu. Totuși, bascii nu ar trebui să scape victoria, astfel că suntem mai înclinați să optăm pentru un rezultat final în predicția noastră.

  • Absenți la gazde în Bilbao - Cadiz: Ibai, Yeray Alvarez.

Cadiz: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cadiz este o echipă care cu greu va reuși să reziste în acest sezon în La Liga. Se bazează pe o apărare ermetică (a avut cele mai puține goluri încasate dintre formațiile care s-au luptat anul trecut pentru promovarea în prima ligă), dar din punct de vedere ofensiv echipa suferă.

Conducerea a adus în această vară întăriri, dar nu a existat un buget de transferuri foarte generos. 6 dintre achiziții sunt jucători liberi de contract, iar cel mai scump nou venit a costat 2,7 milioane de euro (atacantul Alvaro Gimenez, adus din Championship, de la Birmingham).

Ca atare, e de așteptat ca nou-promovata să aibă nevoie de o perioadă de acomodare pe prima scenă a fotbalului spaniol și e greu de crezut că doar entuziasmul poate fi un argument suficient în lupta cu o formație care făcuse în trecut din San Mames o adevărată "fortăreață". 

  • Absenți la oaspeți în Bilbao - Cadiz: Quezada.

Bilbao - Cadiz: Cote la pariuri și pronostic 

Bilbao a câștigat ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Cadiz, cu mențiunea că în ultima perioadă oaspeții nu au jucat în La Liga și, ca atare, nu au avut ocazia să evolueze una împotriva celeilalte în ultimii ani.

Chiar dacă a pierdut ultimele trei meciuri jucate pe San Mames, de această dată Bilbao întâlnește o formație care nu ar trebui să îi pună probleme în privința rezultatului final. Sigur, Cadiz se apără exact și probabil nu va primi multe goluri, dar mizăm pe un succes al gazdelor.

Predicție: Biblao - Cadiz solist 1, la o cotă de 1,6 la Betano.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri legale din România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 13
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: -23.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Solist 1