Ben Shelton — Tommy Paul: pronosticuri Tenis ATP Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Shelton vs. Paul.

Miercuri dimineaţă, 25/01/2023, nu mai devreme de ora 02:00, Ben Shelton şi Tommy Paul vor juca în faza sferturilor de simplu masculin a competiţiei de Grand Slam de la Australian Open (Australia, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucători: 3.05 @ Ben Shelton vs. 1.41 @ Tommy Paul!

BEN SHELTON (#89 ATP)

Are doar douazeci de ani şi deja a demonstrat ca este un talent imens şi ca poate avea un cuvant greu de spus in tenisul mare pe parcursul urmatorului deceniu – are-n palmares trei titluri de nivel ATP Challenger Tour (toate cucerite pe hard indoor, pe parcursul sezonului precedent) – este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,93m şi poseda un prim-serviciu extrem de eficient, beneficiaza de suportul cuplului de antrenori format din Bryan Shelton (tatal lui) şi Dean Goldfine! Nu mai evoluase niciodată (până la Australian Open) în afara Statelor Unite ale Americii.

  • VICTORII Shelton vs. Paul: nu au jucat

TOMMY PAUL (#35 ATP)

Are douazeci şi cinci de ani, s-a nascut la Voorhees Township – New Jersey (Statele Unite) şi are reşedinta la Boca Raton – Florida (Statele Unite), are-n palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour la simplu si se afla-n premiera in faza sferturilor de finala a unui turneu de Grad Slam! Este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,85m şi beneficiaza de suportul antrenorului Brad Stine. A adunat puncte şi a urcat deja mai multe pozitii in ierarhia de simplu, egalandu-şi precedentul “career-best” – mai exact, este al #28-lea în lume in clasamentul live!

  • VICTORII Paul vs. Shelton: nu au jucat

Ben Shelton – Tommy Paul: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida – per total – echilibrata, dar in fazele finale ale unui turneu major, plusul de experienta al celui din urma dintre americani ar putea şi zic eu ca va face diferenta-n momentele-cheie! Ben Shelton vine dupa un meci de cinci seturi (in jur de patru ore petrecute pe teren) – in faza optimilor de finala l-a eliminat pe conationalul John Jeffrey Wolf (6-7 6-2 6-7 7-6 6-2 / douazeci şi trei de aşi expediati, o dubla greşeala comisa, a salvat ambele mingi de break ale adversarului şi nu şi-a cedat deloc serviciul, realizand patru break-uri pe parte de retur – #64 lovituri direct caştigatoare, cu #41 erori neforţate). De cealalta parte, Tommy Paul a confirmat victoria din turul al treilea cu Jenson Brooksby (6-1 6-4 6-3), evoluand foarte bine in faza optimilor de finala in duelul cu experimentatul spaniol Roberto Bautista-Agut (6-2 4-6 6-2 7-5 / unsprezece aşi expediati, o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand şase break-uri pe retur – #58 lovituri direct caştigatoare, cu #46 erori neforţate).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
73 / 6 / 55
Calcul:
+873 RON
ROI:
6.5 %
Pariuri:
1317 / 98 / 1027
Calcul:
-5 117 RON
ROI:
-2.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 134
73 / 6 / 55
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2448
1317 / 98 / 1027
Calcul
ROI: -2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Tommy Paul
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde