Belgia - Panama. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Belgia si Panama, la o cota de 3.55

Belgia - Panama. Pontul lui IulianGGMU

Unul dintre cele mai asteptate meciuri din punctul meu de vedere este cel dintre Belgia si Panama, poate, cel mai dezechilibrat duel din prima etapa a grupelor. Meciul are loc de la ora 18:00, pe “Fisht Olympic Stadium”, la Sochi.


Belgia este una dintre nationalele cu cea mai mare crestere din ultimi ani si asta nu trebuie deloc sa ne surprinda, avand in vedere ca din componenta lotului antrenat de Roberto Martinez fac parte  jucatori de la cele mai puternice echipa din Europa: Manchester City, Manchester United, Barcelona. Cu asemenea jucatori, calificarile au reprezentat o simpla formalitate, belgienii calificandu-se cu 28 de puncte din 30 maxim posibile si cu un Romelu Lukaku intr-o forma excelenta, cu 11 goluri inscrise, urmat de Eden Hazard, cu sase reusite.


Ultimul esec suferit de “draci” a fost in septembrie 2016, cand Spania castiga cu 2-0 tot intr-un meci de pregatire. Tot in meciurile amicale s-a remarcat Belgia din nou, daca mai era nevoie, terminand campania ce a precedat acest Mondial, cu trei victorii spectaculoase din patru dispute, 4-0 cu Arabia Saudita, 3-0 cu Egipt si 4-1 cu Costa Rica, printre care s-a strecurat si un rezultat de egalitate, impotriva Portugaliei, 0-0.

Echipa probabila: Courtois – Alderweireld; Boyata; Vertonghen – Meunier; Bruyne;’ Witsel; Carrasco – Hazard; Lukaku; Mertens


Bolivia este in premiera la un Campionat Mondial si mai mult decat atat, duce in Rusia si un jucator ce evolueaza in Liga 1. Jaime Penedo, portarul celor de la Dinamo Bucuresti, se anunta titular in meciurile pe care selectionata antrenata de Gomez Hernan le joaca in Grupa G. Drumul pana in acest punct nu a fost unul deloc usor, deoarece Panama pleca drept outsider in calificarile Americii Centrale si de Nord, dar prestatia slaba a Statelor Unite ale Americii a facut-o sa ocupe locul al treilea, ceea ce a pus-o pentru prima oara in fata unei asemenea performante. De asemenea, in toate meciurile de pregatire din ultimele noua luni, cu greu s-a facut remarcata.


A trecut cu 1-0 de Trinidad Tobago,acela fiind singurul succes din 2018, restul de patru meciuri au reprezentat partide in care nu a contat pe faza ofensiva, pierzand cu Elvetia, Danemarca si Norvegia, iar apoi a remizat acasa, cu o selectionata in plina schimbare de generatie, cum este cea a Irlandei de Nord.

Echipa probabila: Penedo – Murillo; Machado; Roman Torres; Escobar; Ovalle – Avila; Godoy; Gomez; Barcenas – Gabriel Torres


Din start compar acest meci cu Belgia - Gibraltar, pe care am avut ocazia sa l vad in dubla mansa in calificarile europene si atunci scorul a fost unul de proportii, 15-0 la general. Poate ca lucrurile nu vor sta la fel si pe tabela de la Sochi, dar cel putin patrugoluri inscrise de Belgia ma astept sa vedem, diferenta fiind enorma intre cele doua si este important debutul cu o victorie de moral.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
3.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 38
Calcul:
-1 009 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1802 / 34 / 1121
Calcul:
-10 152 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 91
50 / 2 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2962
1802 / 34 / 1121
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Belgia inscrie peste 3,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide