Belgia - Costa Rica. Pontul lui Nica

Tipsterul Legalbet Nica așteaptă o victorie cu goluri puține a gazdelor și a ales un pariu cu o cotă de 1,80 pentru acest meci.

Belgia și Costa Rica se vor întâlni luni, 11 iunie, de la ora 21.45, într-un meci amical la Bruxelles, pe stadionul ”Roi Baudouin”. Va fi ultima partidă de pregătire dintre cele două formații înainte de Campionatul Mondial din Rusia.


Belgia va juca la CM 2018 în Grupa G, alături de Anglia, Tunisia și Panama. În urmă cu câteva zile, mai precis pe 6 iunie, Belgia a învins naționala Egiptului, scor 3-0. Cu patru zile înainte, în data de 2 iunie, ”dracii roșii” remizaseră cu Portugalia, scor 0-0.


Costa Rica, la rândul ei participantă la CM 2018, în Grupa A, alături de Brazilia, Elveția și Serbia, a pierdut în data de 7 iunie amicalul jucat cu Anglia, scor 0-2. Mai înainte, în data de 3 iunie, a învins Irlanda de Nord cu scorul de 3-0, acest din urmă rezultat arătându-ne că nu întâmplător Costa Rica a ajuns la turneul final. Tot în acest an a mai învins Tunisia (1-0) și a fost întrecută de Ungaria (0-1). Și atunci când a pierdut, Costa Rica nu a făcut-o la mai mult de 1 gol diferență, excepție fiind meciul cu Anglia.


Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, a făcut, printre altele, apel și la prudență înaintea partidei cu Costa Rica: ”Va trebui să fim mai buni în ofensivă decât la precedentele două partide, dar în același timp și atenți în apărare, pentru că întâlnim o formație care folosește un sistem cu trei atacanți ”.


Având în vedere că acest ultim test va fi jucat de către Belgia în fața propriilor fani (28.000 de bilete se vânduseră deja până duminică), cred că gazdele nu concep să rateze victoria. În același timp mă aștept ca Belgia să nu tureze motoarele chiar la maximum, pentru a nu risca accidentări și, de ce nu, pentru a se menaja puțin înainte de Cupa Mondială care va începe peste câteva zile. Voi miza pe un succes al Belgiei însă cu maximum 3 goluri înscrise în meci.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rezultat meci 1 & Sub 3.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide