Belarus - San Marino. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.81 pentru disputa dintre Belarus si San Marino din Liga Natiunilor.

Belarus - San Marino. Pontul lui rossonero07

Sambata, in data de 8 septembrie, de la ora 19:00, Belarus va primi pe "Dinamo Stadium" vizita micutei San Marino, intr-o partida in care ma astept ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina intr-un numar mare.


Belarus este favorita certa in aceasta disputa, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mai buna, care are de partea sa si avantajul propriului teren. Bielorusii nu au participat niciodata la vreun turneu final de la dizolvarea Uniunii Sovietice, avand performante slabe in preliminarii, cea mai buna clasare avand-o in campania de calificare la mondialul din 2002, terminand pe locul al treilea in grupa. Nationala antrenata de Igor Kriushenko a clacat in ultimul meci disputat, pierzand cu 2-0 pe terenul Finlandei, punand astfel capat unei serii de patru partide consecutive fara esec.


San Marino este una dintre cele mai mici nationale ale continentului, daca nu chiar cea mai mica, din punct de vedere fotbalistic, astfel ca in aceasta infruntare este vazuta ca "victima" de bookmakeri, asa cum era de asteptat, mai ales ca joaca in deplasare. Oaspetii, evident, nu au luat parte niciodata la vreun turneu final, terminand de fiecare data ultimii in preliminarii. Nationala antrenata de Franco Varrella se afla intr-o forma extrem de slaba, venind dupa o serie de 21 de infrangeri consecutive, in care a incasat nu mai putin de 99 de goluri, insemnand o medie de aproape cinci pe meci.


Nu ar trebui sa se puna problema invingatoarei, Belarus fiind fara dubii echipa mai puternica, insa pentru acest meci voi alege varianta golurilor, minim patru fiind suficiente pentru a ne aduce profit, bazandu-ma in special pe forta ofensiva a gazdelor.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.81
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 3,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide