Belarus — Coreea de Sud: ponturi CM de handbal

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Belarus - Coreea de Sud, de la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Sambata, de la ora 16:30, in “Borg El Arab Sports Hall”, avem meciul Belarus - Coreea de Sud, in grupa H de la CM de handbal masculin.

Belarus - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Belarus are doar patru participari la Campionatele Mondiale, iar cea mai buna clasare este abia un loc 9. In 2019, Belarus n-a putut sa se califice, insa generatia de care dispune aceasta tara este una foarte interesanta si care poate produce surprize. La Europeanul de anul trecut, Belarus s-a clasat pe pozitia a 10-a. A debutat cu o remiza contra Rusiei, scor 32-32. Cel mai bun jucator al Belarusului a fost Vailapau, cu 10 reusite. Mikita a fost golgheterul echipei si la Euro, cu 47 de goluri.

Coreea de Sud - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Coreea de Sud a ocupat locul secund la Cupa Asiei, dar dupa evolutii oscilante. Lucru cumva normal la o echipa tanara, fara prea multa experienta. Coreenii au 11 participari la Campionatul Mondial, iar in 1997 au ocupat locul 8. Deocamdata, nu prea pot visa la o repetare a acestei performante. In prima partida, Coreea de Sud n-a contat in defensiva, 29-51 cu Slovenia. Doar doi jucatori sloveni n-au punctat in acea disputa.

Belarus - Coreea de Sud: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cu un tehnician de 44 de ani si cu o idee clara de joc, bazata pe atac, Coreea de Sud n-o sa-si schimbe tactica, in ciuda celor 51 de goluri primite in partida anterioara. Asta inseamna ca din nou vom avea spectacol. Bookmakerii sunt pregatiti, insa linia urmatoare poate fi depasita.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 1 / 30
Calcul:
+624 RON
ROI:
7.8 %
Pariuri:
760 / 30 / 563
Calcul:
-492 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
49 / 1 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
760 / 30 / 563
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Belarus peste 41,5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde