Beijing Guoan - Shanghai SIPG: Predictii pariuri Super League

Derby in China, Beijing Guoan si Shanghai SIPG lupta pentru titlu

Sambata, de la ora 14:35, la Beijing, in prima liga de fotbal din China, Beijing Guoan o intalneste pe Shanghai SIPG, meciul contand pentru etapa cu numarul 26.

Beijing Guoan: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Beijing Guoan a reusit sa faca un sezon foarte bun, dovada ca si-a asigurat matematic un loc in editia viitoare a Ligii Campionilor Asiei. Asta pentru ca mai sunt cinci etape pana la finalul sezonului in Super League-ul din China si are deja 17 puncte avans fata de echipa de pe locul 4. De asemenea, ea poate lua titlul, asta in conditiile in care se afla pe locul secund, cu 58 de puncte, unul mai putin decat Guangzhou Evergrande, echipa care conduce in acest moment. Vine si dupa rezultate bune, in chiar ultima runda a reusit sa faca senzatie in compania celor de la Tianjin Tianhai, pe care a reusit sa-i invinga cu 3-0. Per total a fost o deplasare reusita iar datorita scorului a ajuns la trei rezultate pozitive la rand.

Shanghai SIPG: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Shanghai SIPG este campioana en-titre si formatia cotate cu prima sansa sa obtina titlul, desi se afla pe locul al treilea in acest moment, cu 56 de puncte, la trei lungimi in spatele liderului la zi. Intr-adevar, se bucura de unul dintre cele mai bune atacuri si vinovati pentru majoritatea celor 50 de goluri inscrise sunt brazilienii Oscar si Hulk, ei fiind cei mai buni marcatori. Si ea, precum adversara ei, a reusit in etapa trecuta sa se impuna, dar in fata lui Henan Jianye. A fost un duel pe care l-a avut in fata propriilor suporteri Oscar si Li Shenglong fiind cei doi marcatori.

Beijing Guoan - Shanghai SIPG: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Duel de titlu putem spune, ceea ce face sa fie si mai interesant, avand in vedere realul potential al celor doua echipe. In tur am avut un duel transat de Shanghai SIPG, echipa care s-a impus cu 2-1 si a ajuns la patru victorii consecutive in fata unui Beijing Guoan prea timid. Una peste alta, am sa recomand un pariu pe goluri, avand in vedere situatia de fata. Exista si posibilitatea sa se apere, dar pana la urma remiza nu le ajuta, ele fiind in spatele unei alte echipe.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 0 / 49
Calcul:
-2 239 RON
ROI:
-22.8 %
Pariuri:
1881 / 34 / 1183
Calcul:
-12 023 RON
ROI:
-3.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 98
49 / 0 / 49
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3104
1881 / 34 / 1183
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri