Bayern Munchen – Atletico Madrid: pont din Champions League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Champions League, la o cotă de 1.50.

Meciul Bayern Munchen – Atletico Madrid este programat miercuri, 21 octombrie, la ora 22.00, pe stadionul Allianz din Munchen, în cadrul primei etape a grupelor Champions League.

Bayern Munchen - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campioana Europei, Bayern debutează în acest sezon de Champions League cu un meci tare! Nemții au început contrastant acest sezon, cu mai multe sincope. După chinuiala din Supercupa Europei cu Sevilla, Bayern a pierdut în campionat cu Hoffenheim cu 4-1 și a încasat gol în 4 din ultimele 5 partide. Putem considera că meciul cu Cupa Germaniei cu micuța Duren nu este demn de a fi contorizat. Bayern a arătat o fragilitate defensivă neobișnuită pentru ritmul în care ne obișnuise Hansi Flick în finalul sezonului precedent în care Bayern și-a demontat adversarii. Kimmich și Sane sunt cei mai importanți absenți de la Bayern pentru acest meci cu Atletico Madrid.

Atletico Madrid - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Diego Simeone a betonat defensiva în acest debut de campionat din Spania și Atletico a primit doar un singur gol în primele 4 etape. La Munchen, Atletico va avea un advdersar net superior celor întâlniți în La Liga și foamea de goluri ale lui Luis Suarez, Joao Felix, Saul și Diego Costa este mare. Atletico Madrid a eliminat pe Liverpool în februarie după un joc excelent în deplasare, dar a pierdut accesul în semifinale după o înfrângere surprizătoare în fața lui Leipzig.

Bayern Munchen – Atletico Madrid - Cote la pariuri si ponturi pariuri

Bayern Munchen scârțâie pe fază defensivă în acest debut de sezon și ar putea primi măcar un gol de la Atletico Madrid pe teren propriu. Luis Suarez este principalul pericol pentru Neuer. Uruguayanul nu va putea uita prea curând înfrângerea categorică, 2-8 din Final 8-ul de acum 2 luni, când a marcat pentru Barcelona și asta îl va ambiționa.  

De aceea, voi miza pe următorul pronostic: marchează Atletico Madrid. Betano dă o cotă de 1.50. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 2 / 12
Calcul:
-59 RON
ROI:
-2.0 %
Pariuri:
33 / 2 / 33
Calcul:
-678 RON
ROI:
+1.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
15 / 2 / 12
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 71
33 / 2 / 33
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Marchează Atletico Madrid
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide