BATE Borisov - HJK. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.55 pentru disputa din preliminariile Champions League dintre BATE Borisov si HJK.

BATE Borisov - HJK. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, se va da startul disputei dintre BATE Borisov si HJK, din preliminariile Champions League, ce se va disputa pe "Borisov Arena", acolo unde ma astept ca echipa gazda sa se impuna.


BATE Borisov este fara dubii favorita acestei infruntari, asa cum o dau si casele de pariuri de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, ce are de partea sa si avantajul terenului propriu, acolo unde pierde destul de rar. "Galben-albastrii" au destula experienta europeana, avand in vedere faptul ca in intreaga lor istorie au jucat de opt ori in grupele competitiilor continentale, de cinci ori in Liga Campionilor si de trei ori in Europa League. Echipa lui Alyaksey Baha este in plin campionat, acolo unde se descurca de minune, aflandu-se pe primul loc in clasament, la mare distanta de urmaritoarea sa, Dinamo Minsk. BATE Borisov trece printr-o forma foarte buna, venind dupa o serie de opt partide fara esec, sapte dintre acestea fiind victorii.


HJK de partea cealalta, este cotata cu sansa a doua in aceasta disputa, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand totusi sa dea piept cu o adversara mai valoroasa, dar si mai experimentata, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. Finlandezii nu se pot lauda cu performante notabile la nivel european, jucand o singura data in Liga Campionilor, in 1998, reusind de asemenea o calificare si in grupele Europa League, in 2014. Spre deosebire de adversara sa, trupa lui Mika Lehkosuo si-a inceput aventura europeana in acest an din primul tur al preliminariilor Champions League, dand piept cu Vikingur Gota, pe care a invins-o atat in tur, cat si in retur. HJK, la randul ei, trece printr-o perioada buna, venind dupa patru victorii consecutive.


BATE Borisov este fara indoiala echipa mai buna, cu mai multa experienta, iar cum astazi are de partea sa si avantajul propriului teren, ma astept sa arate ca o echipa cu pretentii europene si sa se impuna.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
BATE Borisov castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide