BATE Borisov - FK Qarabag. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pentru primele 20 de minute ale intalnirii dintre BATE Borisov si Qarabag din preliminariile Champions League.

Poate unul dintre cele mai echilibrate dueluri din aceasta faza a preliminariilor Champions League, lucru ce s-a vazut de altfel si in scorul inregistrat la finalul primei partide, 0-1 pentru gruparea din Belarus in deplasarea de pe Tofiq Bahramov Stadium din Baku, asta desi Qarabag a dominat meciul avand atat o posesie mai buna, de 61 %, cat si mai multe actiuni ofensive, cu 15 ocazii de gol si 4 suturi pe poarta versus 5 ocazii pentru BATE si doar 2 suturi pe spatiul portii.


Si site-urile de specialitate ne confirma faptul ca ambele echipe au o valoare cat se poate de apropiata, BATE cu o valoare de piata in jurul valorii de 15 mil. euro iar Qarabag avand lotul estimat la aproape 12 mil. euro. Cred ca totusi diferenta a fost facuta de faptul ca la startul preliminariilor BATE se afla in plin campionat, cu meciuri oficiale la activ asadar, in timp ce echipa azera nu a debutat inca in noul sezon. 


Pentru a ajunge aici BATE a fost nevoita sa treaca de echipa finlandeza HJK, dupa 0-0 acasa si 1-2 in deplasare, asadar am avut un meci inchis pe teren propriu. De asemenea, BATE a aratat ca are o defensiva solida si in campionatul domestic iar in cele 9 partide disputate acasa a primit doar 3 goluri. 

De partea sa, Qarabag a disputat doar 3 meciuri amicale in pre-sezon iar apoi a intrat direct in focurile calificarilor. Azerii au intalnit insa adversare modeste in compania slovacilor de la Olimpija Ljublijana, de care au trecut dupa 0-1 in deplasare (cu un gol marcat pe final de meci) si 0-0 acasa iar apoi au depasit echipa albaneza Kukesi, dupa 0-0 in deplasare si 3-0 acasa (chiar si in acest meci primul gol a venit in minutul 24).


Dupa scorul obtinut in deplasare cred ca BATE va aborda o tactica defensiva, capitol la care stau foarte bine, cu un joc practicat de asa natura si ce le convine, in timp ce azerii nu au o forta ofensiva impresionanta sau cel putin nu una cu care sa poata sparge lacatul gazdelor atat de rapid in meci.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Urmatorul gol inainte de min. 20:00 (Gol 1) - Nu
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide