Barracas Central — Boca Juniors: pontul zilei 20.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune sa pariem pe victoria oaspetilor la o cota de 1,62 la Betano in partida dintre Barracas Central si Boca Juniors din etapa a 4-a a primei ligi din Argentina.

Barracas Central: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Barracas Central nu a inceput prea bine sezonul si inca nu are nici un succes. In primele trei etape a obtinut doar 2 puncte si ocupa abia locul 24. Mai mult in ultima etapa a fost invinsa acasa cu 2-1 de Union Santa Fe. Cele doua puncte au fost obtinute contra unor echipe cam de acelasi nivel, Tigre si Central Cordoba. De la echipa gazda absenteaza in aceasta etapa doar Juan Ignacio Diaz care e accidentat. 

Barracas Central: Saracho - Mater, Ferreyra, Paz, Calderara - Blanco, Glaby - Mouche, Tapia, Bandiera - Sepulveda 

Boca Juniors: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Boca Juniors se afla in acest moment pe locul 4 cu 6 puncte dupa trei runde. In ultima etapa aceasta a avut parte de un meci foarte spectaculos, castigat cu 5-3 pe teren propriu in fata celor de la Tigre. In singura etapa jucata in deplasare a pierdut surprinzator cu 1-0 la Central Cordoba. Boca Juniors are in continuare multi jucatori accidentati, dar are si un lot numeros. De la acest meci vor lipsi Eduardo Salvio, Norberto Briasco, Diego Gonzalez, Luis Advincula, Agustin Almendra si Carlos Zambrano.  

Boca Juniors: Rossi - Weigandt, Izquierdoz, Rojo, Fabra - Villa, Fernandez, Varela, Molinas, Zeballos - Benedetto

Barracas Central v Boca Juniors: ponturi pariuri

Boca Juniors este clar una dintre candidatele la titlu de campioana si in mod normal nu ar trebui sa piarda puncte cu echipele mici precum Barracas Central. In sezonul trecut Boca Juniors a castigat cu 2-0 meciul direct. E drept ca atunci a evoluat pe teren propriu.  

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 1 / 12
Calcul:
-407 RON
ROI:
-15.7 %
Pariuri:
149 / 8 / 108
Calcul:
-1 658 RON
ROI:
-6.3 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
13 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 265
149 / 8 / 108
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Barracas Central v Boca Juniors, 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii