B36 Torshavn - Besiktas. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu bazat pe goluri, in cota 1.62 pentru disputa dintre B36 Torshavn si Besiktas din preliminariile Europa League.

B36 Torshavn - Besiktas. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, de la ora 21:00, Besiktas va face deplasarea pe terenul modestei B36 Torshavn, intr-o partida de Europa League, in care ma astept ca golurile sa vina intr-un numar cat mai mare.


B36 Torshavn, desi beneficiaza de avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era de asteptat, fiind totusi o echipa mica, fara experienta, ce nu emite pretentii in fotbalul mare. Feroezii au facut doar act de prezenta prin competitiile europene, jucand de mai multe ori in preliminarii, insa niciodata nu au izbutit sa treaca de turul al doilea. In acest an, echipa antrenata de Jákup á Borg si-a inceput aventura europeana foarte devreme, inca din runda preliminara din Europa League, dand piept cu St Joseph's, pe care a eliminat-o dupa loviturile de departajare, invingand-o apoi cu 2-1 la general pe Titograd Podgorica, in primul tur.


Besiktas este o echipa ce nu are nevoie de prea multe prezentari, dispunand de un lot extrem de puternic, avand experinta bogata in competitiile europene, astfel ca porneste cu prima sansa la casele de pariuri. "Vulturii negri" au jucat de multe ori in competitiile continentale, ultima data in sezonul precedent, in Liga Campionilor, cand impresionau, terminand primii intr-o grupa complicata cu FC Porto, RB Leipzig si AS Monaco, fiind insa eliminati apoi in optimi de Bayern Munchen. Echipa condusa de Şenol Güneş nu a jucat niciun meci oficial de la incheierea campionatului, disputand insa sase partide amicale, in acestea reusind doua victorii si trei remize, pierzand doar o data.


In mod normal, Besiktas ar trebui sa obtina victoria fara prea mari batai de cap, insa cotele pentru un succes al turcilor sunt foarte mici, astfel ca ma voi concentra pe varianta golurilor, ce ne-ar putea aduce un profit frumos.

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide