Azerbaijan - Kosovo. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.46 pentru infruntarea dintre Azerbaijan si Kosovo, din cadrul Ligii Natiunilor.

Azerbaijan - Kosovo. Pontul lui rossonero07

Incepand cu ora 19:00, se va da startul disputei dintre Azerbaijan si Kosovo, din cadrul Ligii Natiunilor, ce se va juca pe Stadionul Olimpic din Baku, acolo unde ma astept ca golurile sa nu lipseasca.


Azerbaijan este o echipa modesta, ce nu spune multe in fotbalul mondial, in aceasta infruntare pornind cu prima sansa la casele de pariuri, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important. Gazdele acestei infruntari nu au participat la vreun turneu final in intreaga lor istorie, terminand de cele mai multe ori pe ultimele doua locuri ale grupelor din preliminarii. In campania de calificare pentru Campionatul Mondial disputat in aceasta vara, nationala antrenata de Gurban Gurbanov a terminat pe locul al cincilea, devansand-o doar pe San Marino, fiind insa depasita de Germania, Irlanda de Nord, Cehia si Norvegia. Ultimul meci disputat de Azerbaijan a fost de bun augur, in acesta reusind sa o invinga pe Letonia cu 1-3, in deplasare.


Kosovo este o nationala recent infiintata, care la randul sau, nu ameninta in fotbalul mondial, in aceasta seara pornind cu sansa a doua la casele de pariuri, ca valoare fiind apropiata de adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. Oaspetii acestei infrunari au jucat in preliminariile pentru mondial, de altfel, primele din intreaga lor istorie, terminand ultimii, sub Croatia, Islanda, Ucraina, Turcia si Finlanda. Ultimele patru partide disputate de nationala lui Bernard Challandes au fost victorii, e drept, invingand nationale modeste ca Letonia, Madagascar, Burkina Faso si Albania.


Meciul este unul echilibrat, greu de anticipat, de aceea evit pariurile pe soliste si ma bazez pe varianta golurilor, minim doua marcate fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.46
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide