Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Austria Viena - Sturm Graz: Predictii fotbal Tipico Bundesliga

Rezultat meciului s-ar putea sa conteze enorm la final, pentru ca ambele trag sa prinda Europa League

Etapa si derby-ul in Tipico Bundesliga, astfel ca duminica, de la ora 15:30, pe “Generali Arena” se va disputa Austria Viena - Sturm Graz, un meci din etapa a 24-a.

Austria Viena: Forma de moment foarte slaba pentru alb-violeti

In momentul in care rostesti numele acestei echipe imi vine in minte campania din grupele Europa League de acum cativa ani. Reusea atunci sa incheie spectaculos cu echipe precum AS Roma. Din apcate, lipsa unui investitor potent si-a spus cuvantul, iar asta se vede si in clasament. Se afla pe ultimul loc al playoff-ului, respectiv 6, cu 15 puncte. Forma de moment este una foarte slaba, in ultima etapa a pierdut cu 1-5 in fata lui Salzburg, duelul fiind corect anticipat de catre mine. Astfel, a bifat a treia infrangere consecutiva, drept pentru care are si un golaveraj negativ, -3.

Sturm Graz: A inceput timid playoff-ul

Numele spune ceva fotbalului european, a participat recent in tururile competitiile europene, dar fara prea mare succes. In contextul actual are nevoie de toate punctele puse la bataie, pentru ca este in stransa lupta pentru a prinde un loc de Europa League. Se afla pe locul 4, cu 15 puncte, golaverajul o pune inaintea Austriei Viena si AC Wolfsberger, toate avand acelasi numar de puncte. Daca reusea sa castige in etapa anterioara acum vorbeam la superlativ, dar a continuat sa fie inconstanta. Astfel, desi a evoluat acasa, a fost invinsa cu 1-0 de St. Polten, singurul gol al meciului venind aproape de expirarea timpului regulamentar.

 Austria Viena - Sturm Graz: Ponturi pariuri si cote la pariuri

In sezonul regulat am avut trei intalniri si toate s-au incheiat cu cel mult doua goluri. Echilibrul a fost la ordinea zilei, fiecare a reusit cate o victorie, iar un alt meci s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0. Acum este un meci diferit, miza este un loc cat mai sus in clasament, implicit care sa le ofere posibilitatea de a prinde Europa League.

Totusi, am observat ca Sturm Graz a avut mereu initiativa, a reusit sa aiba 35 de cornere in aceste trei intalniri. Cum pare sa fie echipa mai buna dintre cele doua, astept sa ofere joc solid, la finalul caruia sa vedem cel putin zece cornere, poate, impartite in mod egal.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 24
Calcul:
-533 RON
ROI:
-9.0 %
Pariuri:
1539 / 28 / 943
Calcul:
-6 763 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
35 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2513
1539 / 28 / 943
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 9.5 cornere
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept