Austria — Slovacia: ponturi pariuri amicale internaționale

Expertul Legalbet - Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru partida amicală Austria – Slovacia.

Austria – Slovacia se joacă, duminică, de la 18:30, și aduce față în față două dintre formațiile calificate la turneul final al Euro 2020. Austria va juca în Grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Macedonia de Nord, în timp ce Slovacia a fost repartizată în Grupa E, alături de Spania, Polonia și Suedia.

Austria: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Austria se află în fața ultimului test înainte de turneul final al EURO 2020, însă forma de moment nu e deloc una impresionantă. O singură victorie au obținut Alaba & Co în ultimele cinci partide și aceea venită în fața Insulelor Feroe, scor 3-1. 

Ultimele două partide au reprezentat înfrângeri la zero pentru austrieci, însă în fața unor adversare de calibru - 0-1 cu Anglia și 0-4 cu Danemarca.  În plus, trupa lui Franco Foda a primit gol în ultimele 6 partide jucate.

La Euro, Austria se va lupta pentru ieșirea din grupă cu Ucraina și Macedonia de Nord, iar din acest punct de vedere amicalul cu Slovacia e considerat extrem de important, în condițiile în care vorbim despre o echipă cu atribute similare celor două formații amintite. 

  • Austria, echipa probabilă: Bachman - Trimmel, Dragovic, Hinteregger, Friedl - Laimer, Schlager, Alaba -   Baumgartlinger, Kalajdzic, Sabitzer; 

Slovacia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Și pentru Slovacia acesta va fi ultimul amical înainte de startul Euro 2020, care va reprezenta a doua apariție la un turneul final al Campionatului European de la obținerea independenței. 

Slovacia are o serie de patru meciuri fără înfrângere, însă a obținut o singură victorie în aceste confruntări (3 remize, o victorie), în fața Rusiei, scor 2-1, în preliminariile CM 2022.  Ultimul meci disputat a reprezentat o remiză cu Bulgaria, scor 1-1, pe tere

În meciurile disputate în deplasare, Slovacia are o serie de 6 partide fără victorie (3 egaluri, 3 înfrângeri), asta deși în trei dintre aceste partide conducea la pauză. 

Echipa antrenată de Štefan Tarkovič are probleme în special în a doua repriză, când a încasează majoritatea golurilor. 

  • Slovacia, echipa probabilă: Dubravka - Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan - Lobotka, Hrosovsky, Hamsik - Suslov, Duris, Weiss; 

Austria - Slovacia: Cote la pariuri și pronostic

Meciul dintre Austria și Slovacia aduce față în față două formații care încă speră să-și atingă forma de top în vederea Euro 2020. Gazdele sunt favorite pentru partida care se va disputa la Viena, cu o cotă de 1,65 la victorie. Egalul are cotă 4,00, în timp ce un succes al Slovaciei are o cotă de 5,25. 

Ambele formații au probleme în defensivă, însă niciuna nu impresionează din punct de vedere ofensiv, așa că cota pentru un meci cu peste 2,5 goluri e destul de mare: 1,95 (1,80 pentru sub 2,5 goluri). 

Ținând cont de statistica extrem de slabă avută de Slovacia în a doua repriză a ultimelor meciuri, voi încerca un pronostic curajos: Repriza cu mai multe goluri: a doua repriză, la o cotă de 2,00, la Betano.

Predicție: Mai multe goluri înscrise în repriza a doua, la o cotă de 2,00, la Betano.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-317 RON
ROI:
-22.6 %
Pariuri:
84 / 1 / 63
Calcul:
-399 RON
ROI:
-2.7 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 155
84 / 1 / 63
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Mai multe goluri înscrise în repriza a doua