Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Australia - Georgia. Ponturi CM de Rugby

0

Australia este deja calificata in sferturile de finala.

Vineri, de la ora 13:15, pe "Shizuoka Stadium Ecopa" din Shizuoka, avem partida Australia - Georgia, din cadrul grupei D de la CM de Rugby. 

Australia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Australia a inceput turneul cu o victorie, 39-21 contra celor din Fiji, dar era clar de la aceasta prima partida ca "Wallabies" nu vor intra pe teren favoriti pentru confruntarea cu Tara Galilor. Iar infrangerea a venit, 29-25, una care putea sa fie mult mai drastica, europenii avand 23-8 la pauza. Succesul cu Uruguay a fost logic, 45-10. Permiterea unui eseu cu sud-americanii, chiar si-n ultimele minute, ne spune ceva despre defensiva australiana. Cheika nu se va putea baza pe Hooper si Coleman pentru meciul cu Georgia.

Georgia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Georgia a reusit sa inscrie doua eseuri impotriva celor din Wales, insa au pierdut cu 14-43, in conditiile in care galezii aveau 29-0 la pauza. Dar pe fondul acestui apetit ofensiv, Georgia a izbutit sa invinga Uruguay, 33-7. Asta intr-un moment in care sud-americanii erau in delir, dupa rezultatul cu Fiji. Dar si destul de obositi, am putea spune. Infrangerea cu Fiji, 10-45, a consfintit eliminarea gruzinilor de la acest Mondial. Au fost 28 de puncte incasate in ultimele 20 de minute.

Australia - Georgia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Precum stie toata lumea, Japonia va fi lovita in zilele urmatoare de un taifun care deja a determinat anularea a doua partide de sambata. Vremea nu va fi deloc prietenoasa, adaugandu-se la problemele cu umiditatea care deja erau. Cum Australia ar avea nevoie de un adevarat miracol in partida Tara Galilor - Uruguay, ma indoiesc ca "Wallabies" vor forta prea mult. N-au de ce si nici nu cred ca ar putea s-o faca eficient in aceste conditii.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 2 / 27
Calcul:
-297 RON
ROI:
-5.0 %
Pariuri:
428 / 14 / 323
Calcul:
-351 RON
ROI:
-0.5 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 60
30 / 2 / 27
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 773
428 / 14 / 323
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Georgia + 30,5 HA
Comentarii
Niciun comentariu momentan