Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Australia - Brazilia: Ponturi pariuri Cupa Mondiala

Brazilia are de luat o revansa in fata Australiei, dar meciul de joi nu se anunta deloc unul usor.

Joi, 13 iunie, de la ora 19:00, pe “Stade de la Mosson” are loc meciul dintre Australia si Brazilia, din cadrul etapei a doua a grupelor Cupei Mondiale de fotbal feminin.  Cele doua echipe fac parte din Grupa C.

Australia: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Australia a plecat favorita in meciul sau de debut de la aceasta editie a Cupei Mondiale. Aceasta nu a confirmat, drept urmare a si pierdut cu 1-2, in fata Italiei. A fost un joc in care Kerr a inscris dupa ce initial a ratat lovitura de la 11 m, dar balonul i-a revenit. Totusi, dupa pauza a fost dominata copios, astfel, a inceput cu un esec. Ocupa locul al treilea in Grupa C, drept pentru care, un esec in meciul cu Brazilia o poate trimite acasa inainte de ultima etapa. Pe de alta parte, australiancele se agata de faptul ca cele mai bune patru echipe clasate pe locul al treilea in grupele din care fac parte, merg si ele mai departe.

Brazilia: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brazilia a fost o nationala care mi-a placut mult de tot. Cu mai multa seriozitate la finalizare, cred ca putea sa inchida meciul cu Jamaica la un scor record. S-a multumit sa castige la scor de neprezentare, 3-0 a indicat atunci tabela.  A fost un meci pe care Cristiane l-a transat de una singura, toate golurile apartinand acesteia. Mai mult decat atat, Andressa si-a permit ca in prima repriza sa rateze o lovitura de la 11 m. Astfel, se afla deja pe locul 1 in Grupa C, cu 3 puncte, fiind singura echipa din grupa care nu a luat gol in etapa de debut.

Australia - Brazilia: Cote la pariuri si predictii pariuri

In ultimii ani s-au mai intalnit de cateva ori, si culmea, de fiecare data Australia s-a impus. Totusi, acum este un meci greu, pentru ca ambele vor da ce au ele mai bun, drept urmare, ma astept la un meci cu goluri. Asa cum am spus, Brazilia are jucatoare de viteza, cat si pe Cristiane, o buna executanta a loviturilor libere.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 0 / 44
Calcul:
-797 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
1507 / 28 / 923
Calcul:
-6 502 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
64 / 0 / 44
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2463
1507 / 28 / 923
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri