Australia - Brazilia. Ponturi Campionatul Mondial Feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Australia si Brazilia, de la Campionatul Mondial Feminin, la o cota de

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Joi, 13 iunie 2019, de la ora 19:00, pe "Stade de la Mosson" din Montpellier, avem partida Australia - Brazilia, din grupa C a Campionatului Mondial Feminin. Dupa ce-au pierdut prima disputa, australiencele trebuie sa scoata ceva din acest meci.

Australia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Australia ar fi trebuit sa aiba o partida relativ usoara cu Italia, mai ales dupa ce a condus la pauza, gratie golului marcat de Kerr, cea care a urmarit excelent mingea dupa ce ratase un penalty. Insa australiencele au cedat teren in cea de-a doua repriza si au facut doua greseli majore in aparare. Ultima, in minutul 90+5, a dus si la golul secund al europencelor. Cu o posesie mai buna, mai multe suturi si mai multe cornere, Australia ar fi trebuit sa plece macar cu un punct.

Brazilia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brazilia a castigat cu 3-0 contra Jamaicai, ratand si alte vreo 4-5 ocazii monumentale, inclusiv un penalty. Cristiane a inscris toate cele trei goluri ale sud-americancelor, intr-o partida pe care Marta a privit-o de pe banca de rezerve. Fostul Balon de Aur este in refacere dupa o accidentare si aproape sigur nu va incepe titulara nici disputa cu Australia.

Australia - Brazilia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Braziliencele au luat 2 cartonase galbene si au comis 14 faulturi, fata de 9 ale Jamaicai. Au pierdut destule mingi la mijlocul terenului, iar distanta dintre mijlocase si fundase a fost una destul de mare, usor de exploatat chiar si de catre jucatoarele din Jamaica. Dincolo, am inregistrat 39 de faulturi in Australia - Italia, cu 4 cartonase galbene. Este un meci decisiv pentru australience pentru a iesi din grupe. In 2016, la Olimpiada, Brazilia a trecut la penalty-uri de Australia (0-0 dupa 120 de minute) in "sferturi", intr-o partida cu 6 cartonase galbene. Betano inca n-a pus nici linia, insa la celelalte case de pariuri e situata la 2.5 Probabil asa va fi si aici.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
69 / 8 / 53
Calcul:
-526 RON
ROI:
-4.0 %
Pariuri:
703 / 29 / 522
Calcul:
-565 RON
ROI:
-0.5 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 130
69 / 8 / 53
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1255
703 / 29 / 522
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2,5 cartonase
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide