Aurora - Real Potosi. Ponturi Pariuri Bolivia

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Aurora si Real Potosi, din Bolivia, la o cota de 1.45.

Aurora - Real Potosi. Ponturi Pariuri Bolivia

Duminica, de la ora 22:00, pe "Estadio Félix Capriles" din Cochabamba, avem confruntarea Aurora - Real Potosi, din Bolivia. Doua formatii modeste, care se bazeaza mult pe jocurile de acasa.


Aurora este una dintre echipele din Bolivia care nu prea impresioneaza in niciun meci. Are doar 7 puncte acumulate in 12 etape, golaveraj 6-20. Alaturi de Universitario Sucre, Aurora are cea mai slaba ofensiva din campionat. Cele doua victorii obtinute de clubul din Cochabamba au venit pe teren propriu si ambele au fost obtinute cu 1-0. 

Acasa, Aurora mai joaca ceva, chiar daca meciurile sunt, de regula, destul de plictisitoare. Am vazut cel putin trei goluri in doar o partida dintre ultimele 10 ale Aurorei pe propria arena. Trupa antrenata de Marcos Ferrufino vine dupa doua infrangeri in deplasare, in care n-a reusit sa marcheze.


Real Potosi este formatia boema a campionatului bolivian, insa elevii lui Sergio Vera Apaza s-au adunat in ultimul timp si au obtinut doua victorii la rand, contra unor adversari grei, Oriente Petrolero, 1-0, si Bolivar, 4-2. Sigur, ambele succese au venit pe teren propriu. In deplasare, Real are sapte infrangeri la rand si a obtinut o singura victorie in ultimele 20 de partide.

Real Potosi a incasat cel putin doua goluri in toate aceste sapte esecuri, deci defensiva nu este punctul forte. In total, Real a incasat 31 de goluri in cele 12 etape scurse pana acum.


Cele doua nu s-au intalnit in stagiunea precedenta, insa avem un amical de la inceputul anului, castigat de Aurora cu 5-1. Nu foarte important in analiza noastra, dar trebuia mentionat. Sunt doua echipe modeste, insa care profita de avantajul terenului propriu. Cum Aurora este acum in aceasta situatie, ma tenteaza sa mizez ca Real va suferi un nou esec in deplasare. Sa nu ne lasam pacaliti de actuala serie, cu doua victorii la rand. Real Potosi n-a jucat mare lucru nici in acele succese.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 4 / 50
Calcul:
-206 RON
ROI:
-1.8 %
Pariuri:
686 / 24 / 504
Calcul:
+212 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 120
61 / 4 / 50
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1221
686 / 24 / 504
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Aurora castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide