Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Augsburg II - Bayern II. Pontul lui IulianGGMU

04.09.2018
250
0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida din Regionalliga Bayern, dintre Augsburg II si Bayern II, la o cota de 

In lipsa unor meciuri din campionatele puternice m-am aplecat din nou spre ligile inferioare din Germania, acolo unde avem Augsburg II - Bayern Munchen II, duel ce va incepe de la ora 15:00.


Augsburg II nu a fost o echipa care sa iasa mult in evidenta, de cele mai multe ori rezultatele conevanagile au venit in urma meciurilor pe care le-a avut contra unor echipe de mana a doua din Regionalliga Bayern, acolo unde se afla pe locul 9, cu 11 puncte. Adepta a jocurilor deschise, din noua runde si-a adus aportul pe tabela in opt dintre ele, singurul meci pierdut in care n-a inscris a venit in runda a doua. De astfel, in ultimele doua etape a pierdut de fiecare data, 1-3 contra celor de la Burghausen, dupa un meci pe care l-a disputat acasa, iar la finalul saptamanii trecute s-a vazut vizibil deranjata de faptul ca s-a pus presiune mare asupra ei, Eichstatt fiind echipa care a revenit pe tabela si de la 2-0 pentru Augsburg, s-a incheiat 2-3.


Bayern II a fost mereu echipa care a dominat aceasta liga, beneficiind si de o baza de selectie importanta, uneori vin jucatori de la prima echipa care fac parte din lot si asta se vede pe tabela. Lider neinvins pana in acest moment, aceasta a reusit in runda anterioara sa piarda primele puncte puse la bataie, dupa ce a terminat 2-2 disputa contra celor de la Aschaffenburg, meci decis de cartonasul rosu pe care tanarul fundas Resul Turkkalesi l-a primit si in urma caruia adversarii au inscris golul egalizator. Cu toate astea, in deplasare a jucat mai multe meciuri, din cinci asemenea dueluri n-a avut adversar pe masura ei si a strans maxim de puncte, de aici si media de cel putin trei goluri inscrise in fiecare dintre partide.


Asa cum o arata si clasamentul sunt echipe care au aspiratii diferite, daca Augsburg II este multumita si cu un rezultat modest, nu acelasi lucru putem sa-l spunem despre Bayern II, care mereu a tras sa castige si asta a facut-o si in returul campionatului trecut. Totusi, ambele sunt echipe care nu dau inapoi atunci cand este vorba de un joc ofensiv, acesta este si motivul pentru care merg pe varianta a cel putin trei modificari de scor, evident, cu goluri venite din partea ambelor echipe.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.43
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri:
62 / 0 / 33
Profit:
+78 RON
ROI:
0.8 %
Pariuri:
725 / 6 / 467
Profit:
-4 277 RON
ROI:
-3.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri: 97
62 / 0 / 33
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1206
725 / 6 / 467
Profit
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept