Atletico MG — Flamengo: pariul zilei 19.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne recomanda sa mizam pe victoria gazdelor in partida dintre Atletico MG si Flamengo din etapa a 13-a a primei ligi din Brazilia.

Atletico MG: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

In acest moment echipa gazda se afla pe locul 6 cu 18 puncte dupa 12 etape. Forma nu e cea mai buna, avand patru etape la rand fara victorie, insa nici nu a pierdut decat o data in aceasta perioada. Si mai trebuie mentionat ca doar un meci l-a disputat pe teren propriu, acolo unde joaca mult mai bine decat in deplasare. In ultimele trei etape jucate acasa, Atletico MG a obtinut 2 victorii si 1 remiza. Pentru partida din aceasta etapa de la echipa gazda absenteaza in continuare Matias Zaracho, Igor Rabello si Dodo care sunt accidentati. 

Atletico MG: Everson - Guga, Silva, Alonso, Arana - Castilho, Otavio - Vargas, Fernandez, Keno - Hulk

Flamengo: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Flamengo vine dupa un succes in ultima etapa, scor 2-0 acasa cu Cuiaba, oprind astfel o serie de trei infrangeri consecutive. In deplasare are ceva probleme, avand doua infrangeri la rand cu Bragantino si Internacional. Dupa 12 etape, Flamengo se afla pe locul 10 cu 15 puncte. De la oaspeti vor lipsi in aceasta etapa Bruno Henrique, Fabricio Bruno si Matheus Franca, toti fiind accidentati, in timp ce David Luiz este incert.

Flamengo: Alves - Matheuzinho, Pablo, Pereira, Lucas - Pereira, Gomes, Arrascaeta - Ribeiro, Barbosa, Vitinho

Atletico MG v Flamengo: ponturi pariuri

Tinand cont de forma slaba din deplasare va fi greu pentru Flamengo sa obtina puncte in aceasta etapa, mai ales ca in ultimii trei ani a pierdut de fiecare data in deplasare cu Atletico MG. De doua ori cu 2-1 si o data cu 4-0. Cele doua s-au intalnit in acest an si in Supercupa Braziliei, iar Atletico MG a castigat trofeul la loviturile de departajare. Recomandarea mea este DNB pe echipa gazda la o cota de 1,50 la Betano.  

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Bonus500 RON
DNB 1
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 1 / 10
Calcul:
-398 RON
ROI:
-19.9 %
Pariuri:
145 / 8 / 106
Calcul:
-1 649 RON
ROI:
-6.4 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 1 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 263
145 / 8 / 106
Calcul
ROI: -6.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
DNB 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii