Atletico Madrid — Eibar: ponturi pariuri La Liga

Acțiune

Expertul Legalbet - Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru partida Atletico Madrid – Eibar din etapa a 33- a din La Liga.

Liderul Atletico Madrid întâlnește lanterna roșie Eibar, pe teren propriu, duminică, de la 17:15, în cel mai dezechilibrat meci al etapei din LaLiga.

Oamenii lui Simeone nu-și  mai permit pași greșiti după ce au pierdut cinci puncte în ultimele două etape, iar rivalii de la Real Madrid s-au apropiat la un singur punct în clasament, în timp ce Barcelona (locul 3) e la două lungimi în spate.

Atletico Madrid: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atletico Madrid nu traversează deloc o peroadă bună. În ultima lună, oamenii lui Simeone au obținut o singură victorie – în campionat, cu Alaves (1-0) și au cedat 7 puncte în lupta pentru titlu. Atletico a părăsit și Liga Campionilor, fiind eliminată de Chelsea, iar acum se concentrează 100% pe campionatul intern.

Dincolo de seria slabă de rezultate, madrilenii se confruntă și cu probleme de lot, în ofensvă, acolo unde Simeone nu se poate baza pe golgheterul Luis Suarez, dar nici pe Joao Felix și Moussa Dembele. 

Revine însă Llorente, care a fost suspendat la ultima partidă – remiza cu Betis, scor 1-1.

Atletico stă însă bine în ceea ce privește confruntările directe cu Eibar de pe teren propriu, cu 4 victorii și două remize în ultimele confruntări directe.

În tur, Atletico Madrid s-a impus pe terenul lui Eibar, scor 2-1, grație unei duble reușite de Luis Suarez.

  • Atletico Madrid, echipa probabilă: Oblak - Savic, Gimenez, Hermoso - Trippier, Herrera, Koke, Saul, Carrasco - M. Llorente, Correa;
  • Absenți gazde: L. Suarez, J. Felix, M. Dembele, Lemar;

Eibar: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Eibar este ultima în LaLiga, cu 23 de puncte strânse în 30 de partide, și are cel mai slab atac din campionat, cu 22 de meciuri. 

Ultima victorie în campionat datează de la începutul lui 2021 (20 cu Granada) și de atunci s-au strâns 13 meciuri fără victorie, cu doar 4 remize și 9 înfrângeri. 

Există însă și motive de optimism pentru echipa lui José Luis Mendilibar. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare, Eibar ocupă locul 12 în LaLiga, cu 14 puncte acumulate din totalul de 23. 3 victorii și 4 remize au strâns bascii în cele 15 meciuri jucate în deplasare în acest sezon. Totuși, Eibar n-a mai câștigat în deplasare din noiembrie 2020 și de atunci a ajuns la 10 meciuri fără victorie (4 egaluri și 6 înfrângeri).

  • Eibar, echipa probabilă: Dimitrovic - Pozo, Oliveira, Arbilla, Cote - Atienza, Sergio Alvarez, A. Garcia - Inui, K. Garcia, K. Rogrigues;
  • Absenți oaspeți: Diop, R. Correa, Exposito, Muto;

Atletico Madrid – Eibar: Cote la pariuri și pronostic

Atunci când liderul întâlnește ultima clasată este clar că avem parte de un meci cu o favorită certă, însă forma recentă a madrilenilor face casele de pariuri să ofere o cotă bună pentru victorie Atletico – 1,45. 

Egalul are o cotă de 4,30, în timp ce o victorie a lui Eibar are cotă 9,00.

Cel mai slab atac din LaLiga va fi față în față cu cea mai bună defensivă a campionatului și e greu de crezut ca bascii vor avea multe șanse să-l învingă pe Oblak.

În acelaști timp, Atletico Madrid are nevoie de o reacție pentru a arăta că e în continuare favorită la câștigarea titlului. Mă aștept ca oamenii lui Simeone să se impună și să marcheze de cel puțin două ori, în ciuda absențelor din ofensivă.

Pronosticul pentru acest meci este 1 și peste 1,5 goluri în meci, la o cotă atractivă de 1,85.

Predicție: Victorie Atletico Madrid și peste 1,5 goluri în meci, la o cotă de 1,85, la Betano.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.
Ponturi
Victorie Atletico Madrid și peste 1,5 goluri în meci
Cf
Cote
1.85
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru La Liga
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Atletico Madrid și peste 1,5 goluri în meci
83%
15 voturi
Da
17%
3 voturi
Nu
Total voturi: 18

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token