Atlanta United – Toronto FC: pronosticuri fotbal MLS

Atlanta United este detinatoarea en-titre a trofeului si daca diferenta dintre ele se mentine, trebuie sa castige fara pobleme.

Joi dimineata, de la ora 02:00, pe Mercedes-Benz Arena, detinatoarea en-titre a trofeului, Atlanta United, urmeaza sa o intalneasca pe Toronto FC. Este finala Conferintei de Est din cadrul play-off-ului Major League Soccer.

Atlanta United: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A terminat pe locul al doilea la finalul sezonului regilat, cu 58 de puncte, continuand sa evolueze la acelasi nivel bun si in campionat. De asemenea, nivelul jocului sau din faza acestui play-off a fost unul demn de o campioana en-titre. Drept urmare, pusa in fata propriilor suporteri, a trecut fara vreo problema de New England Revolution, pe care a inviins-o cu 1-0, dar intreg meciul a fost la discretie. Adevaratul test de rezistenta s-a jucat cu Philadelphia Union, unde nu a avut vreo problema in care s-a impus cu 2-0.

  • Echipa probabila: Guzan – Escobar – Pogba, Pirez, Ambrose – Nagbe, Larentowicz, Martinez – Barco, J. Martinez, Gressel 

Toronto FC: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Revenirea pe final de sezon a adus-o in momentul de fata si in pozitia de a juca cu un trofeu pe masa. Toronto FC a incheiat sezonul regulat abia pe locul 4, dar diferenta de puncte dintre ea si echipa de pe ultimul loc de play-off a fost de cinci lungimi. Cu toate astea, atingerea aceste faze pot spune ca este o surpriza pentru ea, avand in vedere ca echipele intalnite. Pana la urma a trecut cu 5-1 de DC UNIted, in prelungiri, ulterior, in faza anterioara, a dispus cu 2-1 de New York City, campioana sezonului regulat.

  • Echipa probabila: Westberg – Auro, Ciman, Mavinga, Morrow – Delgado, Bradley, Osorio – Endoh, Pozuelo, Benezet

Atlanta United - Toronto FC: Cote la pariuri si predictii pariuri

Dupa cele doua intalniri din sezonul acesta echipa care a evoluat pe teren propriu si-a aratat superioritatea. Cred ca acest lucru se aplica si in momentul de fata, cu atat mai mult cand se joaca pe terenul Atlantei United.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 0 / 42
Calcul:
-879 RON
ROI:
-8.5 %
Pariuri:
1872 / 34 / 1169
Calcul:
-11 135 RON
ROI:
-3.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 104
61 / 0 / 42
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3083
1872 / 34 / 1169
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Atlanta United inscrie peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide