Atlanta United - Toronto FC. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne propune un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din MLS dintre Atlanta si Toronto.

In meciul de debut al etapei din MLS din acest week-end se vor intalni Atlanta si Toronto, doua echipe aflate in situatii total opuse in ceea ce priveste pozitia din clasament insa care au aratat forme spectaculoase din punct de vedere al golurilor, avand medii ridicate si poate putin peste norma campionatului. Atlanta este liderul Conferintei de Est si cu cele 47 de puncte acumulate este cea mai productiva echipa din intreg campionatul, in timp ce Toronto ocupa penultimul loc in cadrul aceleiasi conferinte, cu doar 22 de puncte.


Cele doua nu mai sunt atat de distantate daca privim forma de moment, astfel in ultimele cinci etape din MLS Atlanta a inregistrat 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, cu un golaveraj de 10/6. De partea sa, Toronto vine dupa 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu un golaveraj foarte spectaculos de 11/9. 


Atlanta nu a reusit sa faca din propriul teren o fortareata si sa fie o echipa de speriat, astfel ca de-a lungul sezonului a inregistrat 7 victorii, 3 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj impresionant insa de 31/14. Toronto a avut un parcurs slab in meciurile disputate in deplasare, reusind pe teren strain doar 2 victorii si 2 remize iar in rest suferind alte 7 infrangeri, cu un golaveraj de 17/25.


Cele doua s-au mai intalnit de doua ori, in sezonul trecut din MLS, atunci ambele dueluri incheindu-se nedecis si foarte spectaculos, scor 2-2.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide