Atlanta United - Charleston + Los Angeles FC - Fresno. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota totala de 1,69 pentru un pariu combinat cu doua pronosticuri din SUA Open Cup.

Pentru primul pronostic al acestui pariu combinat am ales ca Atlanta se va impune in duelul din saisaprezecimi contra celor de la Charleston. Atlanta este liderul Conferintei de Est din MLS si este echipa cu cea mai buna ofensiva din intreg campionatul cu 30 de goluri marcate in 14 etape. Charleston ocupa locul 5 in liga secunda din SUA, loc ce asigura participarea in play-off-ul pentru promovare, insa nu a avut evolutii foarte convingatoare dupa ce a reusit doar 5 victorii din 12 posibile. In precedentele doua tururi ale Open Cup Charleston a reusit sa se impuna cu scorul minim contra unor adversare necunoscute din ligile inferioare. Este a treia intalnire directa dintre cele doua, in sezonul trecut din Open Cup Atlanta a reusit sa se impuna cu scorul de 3-2 iar in rest s-au mai confruntat in Carolina Challenge Cup, o alta victorie pentru Atlanta, scor 1-2 in sezonul 2017 si o remiza la inceputul acestui an, scor 0-0.


Pentru cel de-al doilea pronostic al pariului combinat m-am oprit asupra unui alt duel dezechilibrat intre Los Angeles FC, aflata pe un loc de play-off in Conferinta de Vest din MLS si Fresno, grupare ce se afla in partea inferioara a clasamentului din a doua liga. Desi Los Angeles nu se afla in cea mai buna forma, venind dupa 4 meciuri in campionat in care nu a reusit sa obtina victoria, este primul meci pentru ei in aceasta editie a Cupei, evoluand direct in saisprezecimi si cred ca este o buna sansa sa isi refaca moralul impotriva unei echipe accesibile din USL, care a disputat alte doua tururi in Open Cup, de care a reusit sa treaca greu mai departe, in urma prelungirilor.


Pariu combinat

Atlanta United - Charleston. Victorie Atlanta United (cota 1,38)

Los Angeles FC - Fresno. Victorie Los Angeles FC (cota 1,22)

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.69
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorii Atlanta United + Los Angeles FC
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide