Atlanta Hawks — Minnesota Timberwolves: pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pont de la partida Atlanta Hawks - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Luni seara, de la ora 21:30, in “State Farm Arena”, avem meciul Atlanta Hawks - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks a pierdut un nou meci, 106-112 cu Portland Trail Blazers. Si daca Young a mai avut prestatii dezamagitoare in acest debut de sezon, contra celor de la Portland nu prea a fost cazul. Trae a pus 26 de puncte, 11 pase si 6 recuperari, chiar daca cu 7/23 din actiune. Capela a bifat 25 de puncte, 15 recuperari, iar Hunter a venit cu 15 puncte, 6 recuperari si o pasa. Hawks sunt pe 10 in Est, cu 5W - 7L. Bogdanovici si Gallinari ar trebui sa lipseasca si luni, in timp ce Reddish e incert.

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Minnesota Timberwolves se afla pe ultima pozitie in Vest, cu doar trei victorii in primele 11 partide. In confruntarea cu Memphis Grizzlies, Minnesota a pierdut cu 107-118. Beasley a pus 28 de puncte, 6 recuperari si 5 pase, Towns a bifat 25 de puncte, 14 recuperari si 3 pase, iar Russell a contribuit cu 25 de puncte, 8 pase si 3 recuperari. Towns a fost depistat pozitiv cu COVID si va lipsi o perioada. Rubio si Hernangomez sunt incerti, dupa ce-au fost in izolare.

Atlanta Hawks - Minnesota Timberwolves: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Isi redescopera Atlanta pofta ofensiva contra unei echipe care joaca prost si nici nu dispune de cativa jucatori de baza? In mod normal, este un “Da” destul de clar. Hawks au si ei indisponibilii lor, dar dispun si de o banca mai lunga si mai valoroasa. Sunt 8 partide de cand Atlanta n-a mai atins aceasta bariera a punctelor marcate.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 1 / 30
Calcul:
+624 RON
ROI:
7.8 %
Pariuri:
760 / 30 / 563
Calcul:
-492 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
49 / 1 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
760 / 30 / 563
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Atlanta Hawks peste 114,5 puncte
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde