Atlanta Hawks – Detroit Pistons: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Atlanta Hawks - Detroit Pistons, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 02:30, in “State Farm Arena”, avem meciul Atlanta Hawks - Detroit Pistons, din NBA.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks a castigat ambele partide de pana acum, de fiecare data afisand o ofensiva foarte buna. Contra celor de la Memphis Grizzlies, in deplasare, Atlanta Hawks au castigat cu 122-112. Young a pus 36 de puncte, 9 pase si 3 recuperari, Huerter a bifat 21 de puncte, 4 pase si 2 recuperari, iar Hunter a incheiat seara cu 15 puncte, 11 recuperari si 3 pase. Hawks au fost 13/36 de la 3p si poate ar fi incercat mai multe, dar au obtinut nu mai putin de 38 de libere, transformand 33 dintre ele. Gallinari este incert pentru acest duel.

Detroit Pistons - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Detroit Pistons este la spectrul opus, cu doua infrangeri in primele doua partide. Ultimul esec a venit contra celor de la Cleveland Cavaliers, acasa, 119-128. Grant a bifat 28 de puncte, 10 recuperari si 2 pase, Griffin a pus 26 de puncte, 6 recuperari si 4 pase, iar Wright a ajutat cu 19 puncte, 6 recuperari si 4 pase. Chiar si cu doua reprize de prelungiri, Detroit au avut doar 98 de aruncari din actiune. Rose si Griffin nu vor juca in acest duel, ceea ce inseamna ca Pistons vor fi fara doi jucatori foarte importanti.

Atlanta Hawks - Detroit Pistons: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Atlanta Hawks a dat peste 12,5 cosuri de 3p in ambele dispute de pana acum si cred ca va continua s-o faca impotriva unei formatii care se apara greoi departe de cos si care nu prea are cum sa obtina ceva de la acest meci. Chiar daca nu e in formula completa, Hawks are mult mai multa putere in primul 5, dar si pe banca. De unde si pronosticul secundar.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 30
Calcul:
+669 RON
ROI:
8.2 %
Pariuri:
761 / 31 / 563
Calcul:
-447 RON
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
50 / 2 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
761 / 31 / 563
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Atlanta Hawks peste 12,5 cosuri de 3p Atlanta Hawks - 5,5 HA
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde