Athletic Bilbao - Leganes. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu special si ne propune o cota de 1,50 pentru duelul din Spania La Liga dintre Athletic Bilbao si Leganes.

S-a dat startul si in campionatul din Spania La Liga iar eu am ales duelul de pe San Mames care va inchide etapa de debut, cel dintre Athletic Bilbao si Leganes, pentru care va propun un pariu special pentru ca echipa gazda sa nu piarda iar in meci sa nu se inscrie mai mult de trei goluri.


Va fi primul meci oficial pentru ambele echipe, acestea intrand insa incalzite in noul sezon dupa ce au disputat mai multe partide de pregatire. Athletic Bilbao a avut programate nu mai putin de noua meciuri amicale in inter-sezon in care a inregistrat rezultate bune - 6 victorii (una dintre acestea la penalty-uri cu Fiorentina, dupa 0-0 in timpul regulamentar), si 3 infrangeri (dintre care una din nou la penalty-uri, dupa 0-0 cu Mainz la finalul celor 90 de minute).

De cealalta parte, Leganes vine dupa cinci partide amicale in care a obtinut doar rezultate pozitive - 2 victorii si 3 remize.


Niciuna dintre echipe nu au fost prea active pe piata transferurilor, de mentionat doar in dreptul lui Bilbao faptul ca au obtinut o suma de-a dreptul impresionanta pentru goalkeeperul Kepa Arrizabalaga, ajuns la Chelsea pentru nu mai putin de 80 mil. euro iar singurul transfer notabil a fost aducerea fundasului stanga Yuri Berchiche, de la PSG pentru 24 mil. euro.


Leganes este abia la al treilea sezon in prima liga din Spania, astfel ca cele doua echipe nu au un istoric deloc indelungat al intalnirilor directe - in sezonul 2016/17 s-au inregistrat doua remize, scor 0-0 pe terenul lui Leganes si 1-1 pe cel al lui Bilbao iar in sezonul trecut fiecare echipa si-a castigat meciul de acasa, 1-0 Leganes si 2-0 Bilbao. 

Nu ma astept nici de aceasta data la un meci cu multe goluri si nici nu cred ca Leganes poate produce o surpriza si sa se impuna pe San Mames.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sansa dubla & Sub/Peste - 1X & Sub 3.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide