Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Atalanta - Frosinone. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica mizează pe numărul total de goluri la acest meci din Serie A și ne propune un pariu cu o cotă de 1.97.

Atalanta și Frosinone se întâlnesc luni, 20 august, de la ora 21.30, în etapa a doua din Serie A.


În tabăra Atalantei există mult entuziasm după parcursul european început cum nu se poate mai bine. Bergamascii vin după 8-0 aplicat în deplasare formației Sarajevo, după care a urmat un 2-0 acasă și un 4-1 în deplasare cu israelienii de la Hapoel Haifa, ambele confruntări fiind în preliminariile Europa League.

Acum rămâne de văzut cum se va descurca în campionatul Italiei, unul cu totul aparte. Față de meciurile din Europa League, antrenorul Gian Piero Gasperini ar putea schimba doar portarul, astfel că Gollini este favorit pentru postul de titular în locul lui Berisha.


Frosinone vine la Bergamo total schimbată, în urma unor transferuri foarte interesante. Obiectivul principal al echipei va fi evident salvarea de la retrogradare. La Frosinone au sosit jucători de un nivel bun, însă la meciul cu Atalanta antrenorrul Moreno Longo are probleme cu atacanții. Daniel Ciofani s-a antrenat separt din cauza unor probleme medicale, Dionisi, accidentat grav, va reintra abia în returul campionatului. 

Interesant este că atât Atalanta (3-4-2-1) cât și Frosinone (3-5-2) folosesc sisteme de joc cu 3 fundași, un lucru destul de rar în Serie A.


Privind spre istoricul confruntărilor dintre cele două echipe, observăm că cele două formații s-au întâlnit de 4 ori până acum. De două ori s-a impus Atalanta, cu 2-0 acasă și 1-0 în deplasare, iar de două ori scorul a fost 0-0. Așadar, niciodată nu s-au înscris multe goluri. Cu o formație din Bergamo acum care vine după niște confruntări europene (ultima în deplasare) nu cred că vom vedea nici de data aceasta o ploaie de goluri. Am să mizez că se vor marca 2 sau 3 goluri, un pariu cu o cotă foarte bună.


Echipele probabile:


ATALANTA (3-4-2-1): Gollini; Toloi, Mancini, Masiello; Hateboer, de Roon, Freuler, Castagne; Pasalic, Gomez; Zapata.


FROSINONE (3-5-2): Sportiello; Goldaniga, Salamon, Krajnc; Ghiglione, Chibsah, Maiello, Hallfreddson, Molinaro; Perica, Ciano. 

Bonus500 RON
Pariaza
1.97
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri 2-3
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept