Astra Giurgiu - Sepsi. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din Liga 1 dintre Astra Giurgiu si Sepsi.

Duel interesant in a treia etapa din Liga 1 asupra caruia m-am oprit, intre doua echipe aflate in partea superioara a clasamentului - Astra Giurgiu cu 4 puncte acumulate ocupa locul 4 iar Sepsi, cu 3 puncte se afla pe locul 6.


Cei de la Astra nu au disputat nicio partida de verificare in intersezon, in timp ce Sepsi a disputat trei meciuri amicale in care a inregistrat rezultate slabe, suferind doar infrangeri - 1-2 cu Mlada Boleslav, 0-1 cu Liberec si 1-3 cu Orenburg.


In toate disputele celor doua adversare de la startul Ligii 1 nu s-au marcat mai mult de doua goluri, iar eu am ales un pariu pentru acest duel ca vom avea Sub 2,5 goluri. 


Astra Giurgiu a reusit o victorie surprinzatoare in meciul de pe teren propriu din prima etapa contra celor de la FCSB cu scorul de 1-0 iar in urmatorul meci au remizat in deplasare contra lui CSMS Iasi, scor 1-1. De partea sa, Sepsi a debutat in noul sezon cu o infrangere in deplasarea de pe terenul nou-promovatei Hermannstadt, scor 1-0 iar in urmatoarea etapa a castigat acasa cu acelasi scor contra celor de la CSU Craiova.


Doar doua dueluri directe s-au consemnat pana acum intre cele doua, in sezonul trecut in care Sepsi a promovat in Liga 1 iar de fiecare data am avut meciuri inchise si cu foarte putine goluri - victorie pentru Astra in meciul tur cu scorul de 1-0 si un egal, scor 0-0 in meciul retur de pe terenul celor de la Sepsi.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide