Aston Villa — Tottenham: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.62.

Meciul Fulham - Leeds este programat duminică, 21 martie, la ora 21.30, pe stadionul Villa Park din Birmingham.

Aston Villa - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa lui Dean Smith este între surprizele plăcute ale acestui sezon. Aston Villa a scăpat cu greu de retrogradare, dar a revenit foarte puternică. Apărarea este punctul forte al băieților din Birmingham. Aducerea lui Emi Martinez de la Arsenal a asigurat poarta. Argentinianul este depășit doar de Ederson într-un clasament al portarilor cu cele mai multe meciuri fără gol primit în acest sezon din Premier League. O veste bună pentru Dean Smith este că vedeta Jack Grealish se antrenează normal de miercuri și ar putea fi gata pentru meciul de duminică. Fără Grealish, Villa a fost vulnerabilă și a obținut o singură victorie în 5 meciuri, 1-0 la Leeds. În 2021, doar West Ham și Leicester s-a impus pe Villa Park din Birmigham.

Tottenham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Jose Mourinho și-a prăbușit șansele de a câștiga Europa League după o prestație fricoasă și fără orizont la Zagreb. Dinamo a revenit spectaculos după 0-2 la Londra și s-a calificat în sferturi după prelungiri, grației triplei lui Orsic. Tottenham nu este la primul meci în care echipa este îndemnată de Mourinho să apere un rezultat și nu poate. S-a întâmplat deja de multe ori în Premier League ca londonezii să fie dominați categoric și să piardă puncta mari din lupta pentru Top 4. După eliminarea din Europa, managerul portughez și-a atacat jucătorii, semn că atmosfera în cadrul lotului este proastă. Ca și la Zagreb, Spurs va trebui să se descurce, pe Villa Park, fără Son. Coreeanul s-a accidentat în derbyul pierdut weekedul trecut cu Arsenal. În plus, Lamela este suspendat.

Aston Villa - Tottenham Cote la pariuri si ponturi pariuri

Tottenham este într-o situație grea, iar Mourinho pare că a pierdut vestiarul. În ciuda faptului că portughezul a ordonat de multe ori cantonarea în defensivă, Tottenham are o defensivă mai slabă decât Aston Villa. Ultima victorie a echipei din Birmingham, pe teren propriu, contra lui Spurs a fost acum 13 ani, dar în această parte a sezonului londonezii și-au pierdut din luciditate. De aceea, pontul meu pentru acest meci este: Victorie Aston Villa sau Egal. Cota oferită de Betano pentru această alegere este 1.62.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 10
Calcul:
-485 RON
ROI:
-28.5 %
Pariuri:
72 / 2 / 75
Calcul:
-2 030 RON
ROI:
-13.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
7 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 75
Calcul
ROI: -13.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Aston Villa sau Egal