Aston Villa — Manchester City: ponturi pentru un meci din Premier League.

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 2.18 & 1.85.

Meciul Aston Villa - Manchester City este programat miercuri, 6 decembrie, de la ora 22.15 pe stadionul Villa Park din Birmingham. 

Aston Villa - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Unai Emery a creat o echipă puternică, ofensivă și agresivă. În 2023, doar Manchester City a luat mai multe puncte decât Aston Villa. În acest sezon, doar Manchester City a dat mai multe goluri decât Aston Villa. Echipa din Birmingham a crescut frumos în ultimul an și acum este în mijlocul acțiuni când vine vorba despre lupta pentru locurile de Champions League. Aston Villa are o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri jucate în toate competițiile, 0-2 la Nottingham. Trupa lui Unai Emery a arătat că se poate concentra excelent pe teren propriu, unde a luat 18 puncte din 21 posibile, cu un golaveraj de 24-7. Chiar și fără Mings, Buendia și Traore, Aston Villa este pe locul 4, cu un singur punct mai puțin decât Manchester City.

Manchester City - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Guardiola are mai multe probleme înaintea deplasării la Birmingham. Manchester City are trei egaluri la rând în Premier League și a căzut pe locul 3. În plus, în toate aceste partide a condus, dar nu a știut să gestioneze avantajul. A doua mare problemă și probabil cea mai mare este absența de la acest meci foarte important a lui Rodri. Spaniolul este din nou suspendat, de această dată pentru cumul de cartonașe. În finalul lui septembrie și începutul lui octombrie, fără Rodri suspendat, City s-a prăbușit: 3 înfrângeri în tot atâtea meciuri. Nici Grealish nu va fi pe Villa Park din cauza unei suspendări, în timp ce De Bruyne este în continuare accidentat. Campionii simt că acest meci este foarte important pentru că Arsenal și mai ales Liverpool se pot distanța. 

Aston Villa - Manchester City Cote la pariuri si ponturi pariuri

E un meci foarte așteptat între două echipe ofensive. Aston Villa a avut 28 de cornere în ultimele 5 meciuri din Premier League, în timp ce Manchester City a beneficiat de 42 în același interval. Fără Rodri lui Guardiola îi va fi greu! De aceea, ponturile mele sunt: Egal sau Victorie Aston Villa & peste 9.5 cornere. Favbet oferă cote bune pentru aceste alegeri: 2.18 & 1.85.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Egal sau Victorie Aston Villa
Cf
Cote
2.18
Ponturi
Peste 9.5 cornere
Cf
Cote
1.85
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Premier League
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Egal sau Victorie Aston Villa Peste 9.5 cornere
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token