Aston Villa — Leicester: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 1.70 & 1.72.

Meciul Aston Villa - Leicester este programat duminică, 21 februarie, la ora 18.30, pe stadionul Villa Park din Birmingham.

Aston Villa - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Aston Villa este una dintre revelațiile acestui sezon. Echipa manageriată de Dean Smith și-a găsit cadența odată cu aducerea unor jucători foarte buni. Portarul Martinez, mijlocașul Barkley și atacantul Watkins au adus formația din Birmingham la nivelul următor, pe locul 8, la egalitate cu Tottenham. Este evident că cel mai bun om al echipei rămâne Grealish, dar defensiva din ce în ce mai sigură a fost factorul decisiv pentru rezultatele din februarie. Aston Villa a încasat un singur gol în ultimele 4 meciuri! Accidentarea lui Cash din partida de la Brighton schimbă puțin datele problemei, dar Villa are resurse pentru postul de fundaș  dreapta. În ultimele 6 meciuri jucate acasă, Aston Villa a pierdut cu Liverpool (Cupă) și West Ham (Premier League), dar  în celelalte 4 nu a luat gol: 0-0 cu Burnley, 2-0 cu Crystal Palace, 3-0 cu Newcastle și 1-0 cu Arsenal.

Leicester - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brendan Rodgers a construit o echipă bună, dar avalanșa de meciuri din ultimele 2 luni lasă urme adânci în cabinetul medical. 7 jucători importanți nu fac deplasarea la Birmingham și misiunea lui Rodgers este dificilă. Fofana, Pereira, Castagne, Justin, Praet, Morgan și Perez sunt accidentați.  Vestea bună este că Leicester nu poate pierde locul 3 indiferent de rezultatul de pe Villa Park. 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Leicester în deplasare s-au terminat la egalitate: 1-1 cu Everton, 2-0 cu Fulham, 0-0 cu Wolves și 0-0 cu Slavia Praga. Un alt subiect sensibil este Vardy. Golgheterul lui Leicester a marcat o singură dată în 2021, după gafa lui Alisson din meciul de weekendul trecut cu Liverpool.

Aston Villa - Leicester Cote la pariuri si ponturi pariuri

Aston Villa - Leicester a fost mereu un meci intens. În ultimele 5 partide jucate pe Villa Park gazdele s-au impus de 3 ori, iar un meci s-a terminat egal. În disputa din tur,  jucată în octombrie, Aston Villa a dat lovitura în deplasare printr-un gol reușit de Barkley în minutul 91. De aceea, ponturile mele pentru această înfruntare de duminică sunt: victorie Aston Villa sau egal & Egal la Pauză sau Final. Cotele oferite de Betano pentru aceste alegeri sunt: 1.70 & 1.72.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.72
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-376 RON
ROI:
-18.8 %
Pariuri:
56 / 2 / 62
Calcul:
-1 834 RON
ROI:
-15.3 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 120
56 / 2 / 62
Calcul
ROI: -15.3 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Aston Villa sau Egal Egal la Pauză sau Final
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide