Astana - Sutjeska. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.40 pentru meciul dintre Astana si Sutjeska, din cadrul preliminariilor Champions League.

Astana - Sutjeska. Pontul lui rossonero07

Astazi, incepand cu ora 17:00, pe "Astana Arena" se va disputa meciul dintre Astana si Sutjeska, din primul tur al preliminariilor Champions League, in care ma astept ca echipa gazda sa se impuna lejer.


Astana este fara dubii favorita acestei infruntari, asa cum o dau si casele de pariuri de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, ce are de partea sa si avantajul terenului propriu, acolo unde clacheaza extrem de rar. Campioana din Kazakhstan are experienta europeana, avand in vedere faptul ca in ultimele trei sezoane a jucat de fiecare data in grupe, atat in Liga Campionilor, cat si in Europa League, in sezonul precedent atingand chiar si "primavara europeana". Echipa antrenata de Roman Hryhorchuk se afla intr-o forma buna, venind dupa o serie de sase partide fara esec, in acestea reusind cinci victorii si o remiza, partide in care a punctat de 15 ori.


Sutjeska de partea cealalta, nu se poate compara cu adversara sa, nici ca valoare, dar nici ca experienta, fapt pentru care in aceasta infruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca va evolua in deplasare, pe un teren pe care gazdele sunt foarte greu de invins. Campioana din Muntenegru nu se poate lauda cu evolutii grozave in cupele europene, pana acum jucand doar in preliminarii, insa niciodata nu a reusit sa treaca mai departe de turul al doilea. Spre deosebire de adversara sa, care este in plin campionat, trupa lui Nikola Rakojević nu a mai jucat un meci din 26 mai, mai exact de la incheierea campionatului, iar acest aspect ar putea cantari mult in aceasta infruntare.


Ca valoare, Astana este net superioara, exceland si la capitolul experienta, avand de asemenea si avantajul terenului propriu, de aceea ma astept ca in aceasta infruntare sa se impuna fara probleme, astfel ca mizez pe faptul ca va marca cel putin doua goluri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Astana marcheaza peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide