Ashleigh Barty — Bianca Andreescu: pronosticuri Tenis WTA Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Barty vs. Andreescu.

Duminica, 03/04/2021, nu mai devreme de ora 20:00, Ashleigh Barty si Bianca Vanessa Andreescu vor juca in FINALA turneului WTA de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.50 @ Ashleigh Barty vs. 2.62 @ Bianca Vanessa Andreescu!

ASHLEIGH BARTY (#1 WTA)

Isi va pastra fotoliul de lider mondial si dupa acest turneu, chiar daca nipona Naomi Osaka se afla intr-o forma de zile mari si avea aspiratii la distinctia pe care o ocupa in prezent australianca! Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei si a putea sa-si apere titlul obtinut in urma cu doua sezoane pe asfaltul Masters-ului de la Miami, principala favorita a trecut in faza optimilor de Viktoria Azarenka (6-1 1-6 6-2), in faza sferturilor de Aryna Sabalenka (6-4 6-7 6-3) si-n fine in semifinale de Elina Svitolina (6-3 6-3).

  • VICTORII Barty vs. Andreescu: nu au jucat

BIANCA ANDREESCU (#9 WTA)

Are ocazia sa-si treaca un nou titlu important de nivel WTA in palmares, ultima astfel de performanta obtinand-o in urma cu doua sezoane pe asfaltul de la US Open! Dupa un an de pauza, iat-o pe canadianca cu origini romane revenind intr-o finala importanta tot pe taram american, dupa patru meciuri-thriller la rand cu adversare precum Amanda Anisimova (7-6 6-7 6-4), iberica Garbine Muguruza (3-6 6-3 6-2), iberica Sara Sorribes Tormo (6-4 3-6 6-3) si-n fine grecoaica Maria Sakkari (7-6 3-6 7-6).

  • VICTORII Andreescu vs. Barty: nu au jucat

Ashleigh Barty – Bianca Andreescu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un prim set echilibrat si pe faptul ca Bianca Andreescu va fi avut timpul necesar pentru a se recupera din punct de vedere fizic dupa meciurile epuizante pe care le-a avut pana-n aceasta faza a competitiei! Se vor infrunta doua tenismene cu stiluri de joc agresive, cu servicii percutante si greu de returnat, care pot oricand sa transforme defensiva in ofensiva atat prin lovituri de forehand, cat si cu lovituri de rever (aici exista un plus pentru canadianca, australianca alegand de multe ori un rever tip slice care duce mingea lung pana spre linia de tusa a baseline-ului). Ashleigh Barty a avut probleme in cadrul Masters-ului de la Miami pana acum tocmai impotriva unor adversare pe tiparul Biancai Andreescu, iar aici le amintim pe ambele bieloruse Viktoria Azarenka & Aryna Sabalenka, astfel ca nu m-ar mira daca si aceasta partida si-ar afla deznodamantul tot intr-un eventual set decisiv. O vad pe australianca sa caute sa scurteze pe cat posibil punctele, deoarece in schimburile mai lungi de mingi, consider ca “a noastra” ar ajunge sa dicteze ritmul (statistic, canadianca are procentaje mai bune).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 9,5 game-uri în primul set