Aryna Sabalenka – Ons Jabeur: pronosticuri Tenis WTA Abu Dhabi

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Sabalenka vs. Jabeur.

Duminica, 10/01/2021, nu mai devreme de ora 08:00, Aryna Sabalenka si Ons Jabeur vor juca in faza optimilor de finala a turneului WTA de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.43 @ Aryna Sabalenka vs. 2.75 @ Ons Jabeur!

ARYNA SABALENKA (#10 WTA)

Cap de serie numarul patru in cadrul turneului de la Abu Dhabi, bielorusa a avut parte pana-n aceasta faza a competitiei de doua meciuri echilibrate in compania unor adversare la fel de agresive in joc precum slovena Polona Hercog (7-6 6-2), respectiv australianca Ajla Tomljanovic (7-5 6-4). La doar douazeci si doi de ani, Aryna Sabalenka (masoara in jur de 1,82m si e antrenata de Dieter Kindlmann) este una dintre cele mai in voga tenismene ale momentului, fiind nu doar a 10-a in lume la simplu, dar si a 5-a in lume la dublu (campioana la dublu la US Open printre altele in urma cu doua sezoane).

  • VICTORII Sabalenka vs. Jabeur: nici o victorie

ONS JABEUR (#31 WTA)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Ksar El Hellar (Tunisia), masoara in jur de 1,67m si este antrenata de Issam Jellali & Karim Kammoun; n-are in palmares vreun titlu WTA pana-n prezent, ci se poate lauda doar cu finala de la Moscova din urma cu trei sezoane! Fiind o tenismena cu un joc deseori agresiv, prefera mai degraba suprafetele rapide – in dauna celor lente; poseda un arsenal larg de lovituri printre care cele mai periculoase sunt forehand-ul, voleul, slice-urile cu care “ingroapa” mingea, dar si asa-zisele “scurte” – drop shots. A trecut in primele doua runde de la Abu Dhabi de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (7-6 6-3), respectiv ucraineanca Kateryna Bondarenko (5-7 6-3 6-2).

  • VICTORII Jabeur vs. Sabalenka: 7-6 2-6 6-3 (French Open, 2020, zgura)

Aryna Sabalenka – Ons Jabeur: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, precum toate cele patru in care ambele combatante au fost implicate pana acum la Abu Dhabi, dar si precum precedentul si singurul meci direct, pentru simplul fapt ca suprafata de joc de aici din Emiratele Arabe este una dintre cele mai rapide din circuit si atat Aryba Sabalenka, cat si Ons Jabeur practica jocuri bazate in mare parte pe forta bruta. Plusul la capitolul serviciu consider ca-l are bielorusa, dar tunisianca poate compensa prin variata loviturilor pe care le poseda si pe care le aminteam mai sus in descrierea dedicata ei. Pasionatii de pariuri live pot urmari si miza si pe destul de multe break-uri in aceasta partida; in anteriorul meci direct din urma cu cateva luni, Ons Jabeur isi procura treisprezece oportunitati de break – iar Aryna Sabalenka unsprezece.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 1 / 12
Calcul:
-428 RON
ROI:
-17.8 %
Pariuri:
182 / 9 / 130
Calcul:
-64 RON
ROI:
+1.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
11 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 321
182 / 9 / 130
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide