Arthur Rinderknech — Jannik Sinner: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rinderknech vs. Sinner.

Joi, 20/05/2021, nu mai devreme de ora 17:30, Arthur Rinderknech si Jannik Sinner vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP de la Lyon (Franta, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 5.00 @ Arthur Rinderknech vs. 1.18 @ Jannik Sinner!

ARTHUR RINDERKNECH (#125 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Gassin (Franta) si are resedinta la Paris (Franta), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si beneficiaza de suportul antrenorului Sebastien Villette! Cele mai mari performante le-a obtinut pe hard indoor, dar nici zgura nu-i este o suprafata straina. Trece printr-o forma de moment per total buna, iar de saptamana viitoare va inregistra un nou “career best” gratie acestei “optimi” de la ATP Lyon (va fi al 120-lea in lume).

  • VICTORII Rinderknech vs. Sinner: nu au jucat

JANNIK SINNER (#17 ATP)

Are doar nouasprezece ani si a avut o ascensiune fulminanta in ultimele doua sezoane, avand in palmares competitiile ATP Next Gen Finals, ATP Sofia si in sezonul regulat ATP Great Ocean Road Open (Melbourne). N-a impresionat pana acum in sezonul de zgura, fiind eliminat cu preponderenta in fazele incipiente ale turneelor de la Monte Carlo (turul doi), Madrid (turul doi), Roma (turul doi), singura exceptie fiind ATP Barcelona (semifinalist). A pornit destul de greu si pe zgura de la ATP Lyon, dar a reusit in cele din urma sa intoarca soarta meciului cu rusul Aslan Karatsev (0-6 6-3 6-4).

  • VICTORII Sinner vs. Rinderknech: nu au jucat

Arthur Rinderknech – Jannik Sinner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Chiar daca per total exista o diferenta destul de mare din punct de vedere valoric intre cei doi combatanti, consider ca francezul – jucand si pe “teren propriu” si avand si publicul in spate, va reusi sa se ridice la nivelul unui adversar care, asa cum aminteam mai sus, nu este deloc intr-o forma buna pe acest tip de suprafata lenta (italianul prefera suprafetele rapide). Arthur Rinderknech nu exceleaza pe parte de retur, dar este capabil sa-si consolideze destul de usor propriul serviciu, pentru simplul fapt ca masoara aproape doi metri si poate fi inclus in categoria “big serverilor” (a disputat deja trei partide pe zgura de la ATP Lyon si-n fiecare a avut un numar ridicat de asi si procentaje excelente la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu in special). Jannik Sinner i-a oferit nu mai putin de treisprezece oportunitati de break (noua dintre ele salvate ce-i drept) rusului Aslan Karatsev si poate fi vulnerabil. Per total, o partida in care favoritul gazdelor nu are nimic de pierdut si-si va juca pana la capat sansa!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 1 / 10
Calcul:
+194 RON
ROI:
6.7 %
Pariuri:
298 / 21 / 222
Calcul:
-1 226 RON
ROI:
-2.3 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
18 / 1 / 10
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 541
298 / 21 / 222
Calcul
ROI: -2.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde