Arsenal — West Bromwich: ponturi fotbal Premier League

Aflata intr-o situatie critica, WBA pare resemnata cu retrogradarea, iar dupa acest duel ar putea retrograda matematic daca nu reuseste sa se impune.

Duminica seara, de la ora 21:00, pe Emirates Stadium se va tine confruntarea dintre „tunari” si West Bromwich Albion, joc ce face parte din etapa 35 a Premier League. Jocul este transmis pe Eurosport.

Arsenal: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A avut meciuri din patru in patru zile in ultimele doua saptamani si asta datorita implicarii ei in cursa pentru calificarea in finala Europa League. A ratat acest obiectiv si totul dupa ce a pierdut cu 1-2 la general. A fost scorul inregistrat inca dupa prima mansa, deoarece joia trecuta a incheiat 0-0, acasa si astfel, ultimul act il vede la televizor. In campionat nu a mers intocmai bine nici acolo, iar acel 2-0 cu Newcastle, din runda anterioara, a fost un rezultat inregistrat in fata unei echipe timide. In clasamentul general sea fla pe locul 10, cu 49 de puncte.

  • Echipa probabila: Leno – Chambers, Holding, Megalhaes, Tierney – Partey, Elneny – Saka, Odegaard, Martinelli - Lacazette

West Brom: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Isi joaca ultimele meciuri in Premier League, deoarece urmeaza sa fie matematic retrogradata. Este o chestiune de timp pana se intampla asta, avand in vedere penultimul loc pe care se afla, cat si cele 26 de puncte acumulate. Sunt zece puncte mai putine decat formatia aflata pe primul loc neutru, iar in joc mai sunt 12 puncte disponibile. Au fost raspandite puncte importante in precedentele trei jocuri, infruntari din care a reusit sa stranga doua puncte, dupa 2-2 cu Aston Villa si 1-1 cu Wolverhampton Wanderers. Inaintea acestor jocuri suferea un esec, 0-3, in deplasare, cu Leicester City.

  • Echipa probabila: Johnstone – Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend – PEreira, Gallagher,Yokuslu, Phillips – Robinson, Diagne 

Arsenal - West Brom: cote la pariuri si predictii pariuri

In turul campionatului toate lucrurile au functionat in favoarea lui Arsenal si aceasta a castigat cu 4-0. Esste diferenta reala dintre ea si WBA, da acum este o cu totul alta oveste. Formatia oaspete nu prea are ce pierde si trebuie sa joace totul pe cartea atacului. Drept urmare, sunt sanse bune sa vedem cel putin trei goluri. 

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 0 / 30
Calcul:
-443 RON
ROI:
-5.8 %
Pariuri:
2042 / 37 / 1302
Calcul:
-14 643 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 76
46 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3387
2042 / 37 / 1302
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri