Arsenal — Everton: pronosticuri fotbal Premier League

Arsenal este cu gandul la semifinala Europa League pe care urmeaza sa o dispute saptamana viitoare, dar nu se lasa mai prejos nici in meciul cu Everton, cu atat mai mult cand cauta revansa dupa 1-2 in tur.

Vineri seara, ora 22:00, pe Eurosport, Premier League ne propune duelul dintre Arsenal Londra si Everton, meci care deschide runda cu numarul 33 din Premier League.

Arsenal: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Proaspat calificata in semifinalele Europa League, Arsenal are nevoie sa joace pe aceeasi linie si in meciurile din Premier League. In precedentele doua dueluri a ramas neinvinsa si a obtinut patru puncte dupa 3-0 cu Sheffield United si 1-1 cu Fulham. In runda anteriora asteptam mai mult de la tunari, dar acestia au dat cu piciorul la doua puncte dupa ce n-au putut sa treaca de Fulham. Chiar si asa, formatia londoneza ramane pe locul 9, cu 46 de puncte si are trei lungimi mai putine decat cea pe care vineri o are in fata. In eventualitatea unui succes nu poate urca mai mult de un loc.

  • Echipa probabila: Leno – Chambers, Holding, Megalhaes, Xhaka – Partey, Ceballos – Saka, Rowe, Martinelli - Nketiah

Everton: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Colega de clasament cu Arsenal, Everton este fara succes de o buna bucata de vreme. Dupa 2-2 cu Tottenham, in runda anterioara, a ajuns la sase meciuri consecutive fara succes. Cinci dintre ele au avut loc in campionat, in care a bifat trei remize si doua infrangeri. E drept, golurile si-au facut simtita prezenta, a luat cel putin unul in cinci dintre aceste sase jocuri. Cu 49 de puncte isi permite sa mearga pe Emirates si sa plece cu u punct, avand in vedere ca un succes o face sa ramane pe acel loc, deoarece sunt patru puncte intre ea si Liverpool, rivala din oras si echipa din fata ei.

  • Echipa probabila: Pickford – Holgate, Keane, Godfrey – Coleman, Davies, Allan, Sigurdsson, DIgne – Rodriguez, Richarlison 

Arsenal – Everton: cote la pariuri si predictii pariuri

Mai mult cu gandul la semifinalala Europa League, Arsenal nu are voie sa joace mai prejos nici in campionat si e de asteptat sa incerce sa joace la un nivel peste medie. A marcat in ultimele meciuri, ceea ce este de asteptat sa se intample si acum, ceea ce cred ca urmeaza sa faca si Everton. S-a intamplat asta si in tur, cand Everton s-a impus cu 2-1.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 30
Calcul:
-556 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
2038 / 37 / 1301
Calcul:
-14 823 RON
ROI:
-4.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
45 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3381
2038 / 37 / 1301
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza