Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen: pont pentru un meci din Bundesliga

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Liga 1, la o cotă de 1.78.

Meciul Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen este programat sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 16.30, pe stadionul Alm din Bielefeld.

Arminia Bielefeld - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Arminia Bielefeld a început bine acest sezon cu 4 puncte în primele două etape, dar șocul revenirii în Bundesliga s-a simțit în ultimele 5 meciuri. 0 puncte și cel mai slab atac din Bundesliga. Așa arătă radiografia echipei antrenate de Uwe Neuhaus în ultimele două luni. Arminia a încasat 13 goluri în ultimele 4 meciuri (cu Bayern, Dortmund, Wolfsburg și Union Berlin) și este una dintre echipele care se vor lupta pentru evitarea retrogadării. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de 12 ani în Bundesliga, din cauza lui Bielefeld care a lipsit în acest timp de prima scenă a fotbalului german.

Bayer Leverkusen - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Deși l-a transferat la Chelsea pe 80 de milioane pe cel mai bun jucător din sezonul precedent, Kai Havertz, Leverkusen rămâne una dintre cele mai bune echipe din Bundesliga. Formația antrenată de Peter Bosz n-a pierdut încă în acest sezon (doar Wolfsburg se mai poate lauda cu așa ceva) și merge la Bielefeld cu aura unei echipe ofensive, cu multe variante în atac. Argentinianul Alario este al doilea marcator al campionatului, peste Haaland, Kramaric sau Andre Silva. Doar Lewandowski a fost mai bun decât el până acum. Alario este ajutat de Bailey și Diaby. Ultimul meci de campionat al lui Bayer a fost adevărată demonstrație de fotbal ofensiv. Echipa din Leverkusen a învins cu 4-3 pe Borussia Monchengladbach. 

Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen Cote la pariuri si ponturi pariuri

Bayer Leverkusen este echipa mai bună și cu ambiții mari pentru acest sezon. Trupa lui Bosz este una dintre candidatele serioase la locurile de Champions League și o victorie la Bielefeld este considerată normală. Atacul lui Leverkusen este foarte eficient în acest sezon, iar Arminia a încasat multe goluri în ultimele etape din Bundesliga. De aceea, vă recomand să pariați la meciul de sâmbătă: Victorie Leverkusen și peste 1.5 goluri. Betano dă o cotă de 1.78. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 5
Calcul:
+220 RON
ROI:
15.7 %
Pariuri:
90 / 4 / 91
Calcul:
-2 191 RON
ROI:
-11.8 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 191
90 / 4 / 91
Calcul
ROI: -11.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Leverkusen și peste 1,5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde