Armenia — Romania: pont pentru un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, la o cotă de 2.18.

Meciul Armenia - România este programat miercuri, 31 martie, la ora 19.00, pe stadionul Vazgen Sargsyan din Erevan. 

Armenia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Început fulgerător de preliminarii pentru Armenia. Chiar și fără marea vedetă Mkhtaryan, armenii au 6 puncte după primele 2 meciuri. Dacă succesul din Leichtenstein a fost previzibil, Victoria clară de acasă cu Islanda este o mare lovitură data de Armenia. 2-0 la Erevan a fost a 4-a victorie consecutive reușită de selecționata condusă de spaniel Joaquin Caparros. Armenii nu au mai pierdut din septembrie anul trecut și au un bilanț superb în ultimele 7 meciuri: 5 victorii li 2 egaluri. Armenia este o națională care joacă ofensiv și încearcă, mai ales pe teren propriu, să joace direct, pe poartă. Armenia nu a fost niciodată la un turneu final! 

România - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

0-1 cu Germania nu este un etalon pentru spiritul ofensiv imprimat naționalei de la venirea lui Rădoi. Echipa României are valoare în atac, dar continuă să aibă probleme serioase în defensivă. Doar evoluția excelentă a lui Niță ne-a salvat în partida cu Germania de un scor mai drastic. Armenia este o echipă de nivelul Macedoniei de Nord și de aceea se poate preconize un meci asemănător, cu multe ocazii și cu goluri. În 8 din ultimele 9 meciuri jucate de tricolori în deplasare s-au dat cel puțin trei goluri. E de văzut dacă Rădoi va insista cu titularizarea lui Keseru, care nu a arătat nimic la echipa națională în ultimii ani. Intrarea lui Pușcaș în meciul cu Germania a creat ceva probleme defensive nemților. O eventuală avansare a lui Stanciu pe poziția sa de la Slavia, în spatele vârfului cu multă libertate de mișcare, ar fi un alt plus pentru echipa noastră, la Erevan.   

Armenia - România Cote la pariuri si ponturi pariuri

Armenia este o echipă cu moral excelent după ce a învins, chiar la Erevan pe Islanda. Gazdele de miercuri seară simt că pot da o lovitură importantă și meciul cu România. Rădoi își va utiliza la maxim armele ofensive, iar defensiva trebuie să facă ce nu a reușit până acum în mandatul său, să ofere siguranță. De văzut dacă are calitatea necesară. De aceea, pontul meu pentru partida de miercuri seară este: Peste 2.5 goluri. Betano oferă pentru această alegere o cotă de 2.18.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 10
Calcul:
-485 RON
ROI:
-28.5 %
Pariuri:
72 / 2 / 75
Calcul:
-2 030 RON
ROI:
-13.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
7 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 75
Calcul
ROI: -13.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri