Armenia — Irlanda: predictii UEFA NATIONS LEAGUE

Acțiune

Irlanda vine in Armenia cu gandul la victorie, oare poate sa isi duca planul la bun sfarsit.

Incepand cu ora 16:00, in chiar prima etapa din grupele Uefa Nations League, Armenia si Irlanda se intalnesc in Grupa 1, League B.

Armenia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dintre toate nationalele care participa in Grupa 1 din League B, Armenia pare cel mai slab clasata si probabil ca lucrul acesta o sa isi spuna cuvantul.  Vine acum si dupa un rusinos 0-9 cu Norvegia, intr-un meci pe care l-a disputat spre finalul lunii martie si care este cel mai recent meci jucat. Spre norocul ei a fost doar un simplu meci de pregatire, insa are patru infrangeri in ultimele cinci partide.

Irlanda: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sectionata de fotbal a Irlandei nu se incurca  in ultimele meciuri si drept urmare a ramas neinvinsa in ultimele cinci partide. 1-0 contra Lituaniei, acesta este cel mai des intalnit rezultat, a treia victorie din precedentele cinci partide. Celelalte doua au fost remize contra unor echipe nationale de top: Portugalia (0-0) si Belgia (2-2).

Armenia – Irlanda: cote la pariuri si pronosticuri pariuri 

Orice s-ar spune, insa intre cele doua echipe exista o diferenta de nivel si atunci voi miza pe echipa care a avut si continua sa aiba rezultate notabile. Acesta este Irlanda si astept sa isi arate coltii chiar daca joaca in deplasare.

Ponturi
Irlanda castiga o repriza
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Liga Națiunilor
Va fi acest pariu castigator?
Irlanda castiga o repriza
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token