Argentina — Paraguay: ponturi fotbal Copa America

Acțiune

Neinvinse la Copa America, Argentina si Paraguay ne-au oferit meciuri interesante in ultimele lor patru jocuri, in care s-au inscris putine goluri si Paraguay a ramas neinvinsa.

Marti dimineata, Argentina si Paraguay e intalnesc in etapa cu numarul 3 din Grupa A de la Copa America. Meciul are loc la Brasilia, pe Stadionul Nacional de Brasilia.

Argentina: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A jucat un fotbal modest, dar cumva a reusit sa ramana neinvinsa si in cele doua meciuri sa obtina patru puncte. a debutat cu o remiza in fata lui Chile, cand Lionel Messi a deschis scorul, dar intr-un final 1-1 a fost scorul. Acelasi Messi a fost implicat si in golul victoriei cu Uruguay, dar din postura de pasator decisiv pentru Guido Rodriguez. In conditiile acestea, “pumele” se afla pe prima pozitie in Grupa A, cu 4 puncte, la egalitate cu Chile si cu un punct peste Paraguay.

Paraguay: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Un singur meci a jucat Paraguay in aceasta Grupa A de la Copa America, dar a fot un joc bun pentru ea si drept urmare, a obtinut si prima victorie. Se afla pe locul 3, cu 3 puncte si 3-1 in dreptul golaverajului. Este scorul prin care a reusit sa castige in fata Boliviei, pe care a invins-o intr-un meci pectaculos. A fost 1-0 pentru bolivieni la pauza meciuri, dar in cea de-a doua repriza o singura echpa a existat pe teren si ac easta a fost Paraguay, reusind sa intoarca scorul gratie golurilor lui Kaku si a dublei lui Angel Romero.

Argentina – Paraguay: cote la pariuri si predictii pariuri

Cu o victorie in acest duel cred ca Argentina isi asigura usor un loc in fazele superioare, dar are toate motivele sa tremure in fata unei selectionte de fotbal a statutului Paraguay pe care nu a reusit sa o invinga din 2015, tot in urma unui duel din Copa America. Au avut loc patru meciuri, dueluri in care cele doua au fost pragmatice si s-au inscris sub 2.5 goluri.

Ponturi
Nu marcheaza ambele
Cf
Cote
1.66
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Copa America
Va fi acest pariu castigator?
Nu marcheaza ambele
93%
13 voturi
Da
7%
1 vot
Nu
Total voturi: 14

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token