Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Argentina - Franta. Pronosticuri CM de Baschet

0

Duel incins pentru un loc in ultimul act.

Vineri, de la ora 15:00, in "Cadillac Arena" din Beijing, avem cea de-a doua semifinala de la Campionatul Mondial de Baschet, Argentina - Franta. 

Argentina - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Argentina a marcat peste 85 de puncte in cinci dintre cele sase dispute de la acest Campionat Mondial. Ma asteptam ca sud-americanii sa progreseze bazandu-se mai mult pe defensiva, insa atacul chiar a fost la cote inalte. Si totul a culminat cu victoria din sferturile de finala, 97-87 contra Serbiei. Scola a reusit 20 de puncte, 5 recuperari si 2 pase, iar Campazzo a reusit 18 puncte, 12 pase si 6 recuperari. Si chiar daca au fost dominati la capitolul recuperari, argentinienii au profitat mai mult de aruncarile pe care au apucat sa le efectueze.

Franta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Franta a pierdut duelul cu Australia. 98-100, si se parea ca a dat peste o misiune imposibila in "sferturi", contra americanilor. Desi au condus mai tot meciul, francezii s-au trezit condusi cu sapte puncte in ultimul sfert. Dar datorita lui Gobert, 21 de puncte si 16 recuperari, si Fournier, 22 de puncte, 4 pase si 3 recuperari, au reusit sa revina in partida si sa se impuna cu 89-79. Faptul ca SUA n-a avut niciun raspuns pentru Gobert a ajutat enorm.

Argentina - Franta: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca a fost una dintre cele mai importante victorii pentru Franta, insa nationala americana chiar e fara stralucire in actuala componenta. Cele doua s-au intalnit intr-un amical inainte de CM, iar Franta s-a impus cu 77-58. Cum Serbia a dominat Argentina la capitolul recuperari, ma astept ca acelasi lucru sa se repete si cu Franta. Iar Gobert sa fie omul care sa puna niste cifre ametitoare la acest capitol. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.15
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 27
Calcul:
-370 RON
ROI:
-6.9 %
Pariuri:
463 / 14 / 355
Calcul:
-741 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 55
27 / 0 / 27
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 833
463 / 14 / 355
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gobert peste 9,5 recuperari