Argentina — Brazilia: pont pentru un meci de la Copa America

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci de la Copa America, la cote de 1.72 & 1.65.

Meciul Argentina - Brazilia sunt programat sâmbătă, 11 iulie, de la ora 03.00 pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.  

Argentina - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

1993 este anul ultimei Copa America ajunse la Buenos Aires. Messi nu a luat niciun trofeu major cu naționala, exceptând medalia de aur de la Jocurile Olimpice de la Beijing, 2008. De la aceste două contraperformanțe pleacă Argentina în finala cu marea rivală de pe continent, Brazilia. Scaloni a reușit, însă, să găsească un echilibru atipic pentru ultimii 15 ani în selecționata Argentinei. Echipa are în sfârșit un portar foarte sigur, Emi Martinez de la Aston Villa. De asemenea, doi mijlocași central de profil defensiv care se pot roti cu succes în acea poziție, Paredes de la PSG și Guido Rodriguez de la Betis. Poate cel mai important este că Messi pare că a găsit căile de comunicare cu oamenii din atac, iar De Paul (Udinese), Papu Gomez (Sevilla), Nico Gonzalez (Stuttgart) și mai ales Lautaro Martinez (Inter) gravitează cu succes în jurul său și reușesc să aducă plusul pe care argentinienii îl așteaptă de mulți ani. Scaloni a găsit variante și pentru victorii minimaliste,  1-0 cu Paraguay sau Uruguay, dar și pentru succese categorice, 4-1 cu Bolivia sau 3-0 cu Ecuador. Argentina a câștigat ultimul meci direct cu Brazilia, 1-0 în 2019, cu gol Messi.

În oricare dintre meciurile jucate în acest an 2021, argentinienii au avut minim 4 șuturi pe poartă. 

Brazilia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Selecționerul Tite este foarte inteligent și în ultima perioadă a găsit mereu soluții ingenioase. Revitalizarea lui Paqueta a fost pariul acestei ediții de Copa America și Brazilia a trăit prin golurile sale din sferturi, 1-0 cu Chile și semifinale, 1-0 cu Peru. Brazilienii au ajuns să nu-l iubească pe Neymar din cauza vieții extrasportive, dar randamentul starului de la PSG a fost bun în ultima lună și jumătate. Neymar a fost un marcator de clasă și pasator de elită pe tot parcursul turneului mutat în ultima clipă chiar în Brazilia, dar și în preliminariile pentru Cupa Mondială. De la începutul lunii iunie, rebelul Neymar are 4 goluri și 5 pase decisive în 7 partide! O altă bilă albă pentru Tite. 

Brazilia nu a mai pierdut în meciuri oficiale în fața Argentinei din 2005, adică de când Messi a intrat, cu adevărat,  în fotbal.

Atacantul lui Man City, Gabriel Jesus este suspendat după o intrare inconștientă în sfertul de finală câștigat cu 1-0 în fața selecționatei din Chile. 

Argentina - Brazilia Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Argentinienii au pierdut organizarea turneului cu câteva zile înaintea debutului și visează de 28 de ani să aducă un trofeu major la Buenos Aires. Messi s-a conectat foarte bine cu Lautaro Martinez și este mai hotărât ca niciodată să câștige ceva cu naționala. Argentina va avea adversara tradițională în față și faptul că finala este fără spectatori elimină factorul terenului propriu care ar fi avantajat Brazilia. De aceea, ponturile mele pentru acest meci sunt: Victorie Argentina sau Egal & Peste 3.5 șuturi pe poartă Argentina. Betano oferă cote bune pentru aceste alegeri, 1.72 & 1.65.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Victorie Argentina sau Egal
Cf
Cote
1.72
Ponturi
Peste 3.5 șuturi pe poartă, Argentina
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Copa America
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Victorie Argentina sau Egal Peste 3.5 șuturi pe poartă, Argentina
75%
9 voturi
Da
25%
3 voturi
Nu
Total voturi: 12
79%
11 voturi
Da
21%
3 voturi
Nu
Total voturi: 14

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token